Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hur Covid-"vacciner" lamslår immunförsvaret | Del 1 av 5: Förstå immunförsvaret

Om den här videon

Här är den första av fem korta videoklipp som förklarar hur tvångsinjektioner av covider skadar offrens immunförsvar och gör dem mer sårbara för coronavirus och andra infektioner samt cancer. I den här första videon presenterar vi några grunder om immunsystemet som är grundläggande för att förstå detta ämne.Kunskap är makt. Tack för att du studerar vetenskapen och delar med dig av kunskapen.

Besök Strong & Free Canada för mer bra innehåll och autentisk journalistik i framkant: https://strongandfreecanada.org/
Strong & Free Broadcast Rumble-kanal: https://rumble.com/c/StrongAndFreeBroadcast
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska