Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

De nya reglerna för medicin

I dessa dagar är sanningen konstigare än fiktionen

Tänk på hur trovärdiga de låsstegsorder är som utfärdas till läkare av hälsovårdsministerier, läkar- och kirurgkollegier, CDC och andra.

Om någon av USA:s CDC, NIH, medicinska licensorgan eller Kanadas provinsiella läkar- och kirurgkollegier, federala eller provinsiella hälsovårdsministerier eller liknande institutioner från alla länder i världen som följer covid-agendan skulle skriva ett ärligt brev om vad de gör, skulle det se ut som detta brev av Steve Kirsch. Detta skulle verkligen vara det ärliga meddelandet från CPSO till Ontarios läkare om deras tilldelade roll i lögnerna och dödandet, och de straff som delas ut till läkare som inte går med på det.  

I dessa dagar är sanningen verkligen konstigare än fiktionen.

De nya reglerna för medicin - av Steve Kirsch

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska