Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Optimism, men inga illusioner. Uppdatering från Dr Trozzi

Kort videomeddelande med en bedömning av vår nuvarande situation och våra strategier.

Det har nu gått mer än två år sedan lanseringen av covid-crimes-against-humanity, och nästan ett och ett halvt år sedan jag lämnade Ontarios korrumperade medicinska industri, tog farväl av min inkomst och satsade all min tid, energi och resurser på denna kamp.  

Jag är fortfarande helt och hållet engagerad. Här är en kortfattad uppdatering av min uppriktiga situation.

Jag uppskattar din tid och ditt stöd.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska