Dr Mark Trozzi

WCH-ledare om det brådskande behovet av att avslöja och stoppa WHO

Medan WHO utarbetar strategier för att ytterligare förslava mänskligheten, utarbetar vi strategier för att stoppa deras brott, förankra mänskliga rättigheter och återinföra rättsstatsprincipen.

Världshälsoorganisationen har en stor agenda; men det handlar inte om att förbättra din hälsa. WHO är en fullständigt korrumperad organisation som står i centrum för de kovida brotten mot mänskligheten. Medan vi borde avfinansiera, lämna och utreda förövarna vid WHO, utarbetar de i tysthet strategier för att utöka sin auktoritet och bli en permanent global diktatur. Låter det för konstigt för att vara sant? Eller vet du redan det och vill veta vad det är? hjälpa till att stoppa dessa skurkar? 

Hur som helst hoppas jag att du drar nytta av detta samtal med Dr Sam Dube om den femte doktorn, inklusive min kollega i styrkommittén för Världsrådet för hälsa. Dr Katarina Lindley i USA, JCCF Konstitutionsjurist och medordförande i WCH:s kommitté för juridisk aktivism Michael Alexander och jag själv, dr Mark Trozzi.

Ett av de största hoten mot vår existens och våra barns framtid är Världshälsoorganisationen. De rör sig just nu mot oss alla. Vi måste fokusera vår generationsöverskridande passion för att överleva och vara fria, mot WHO.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska