Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

University of Toronto underblåser hatet med vetenskapliga bedrägerier

Förra veckan producerade David Fisman och CMAJ skräpvetenskap som främjade hatet mot de "ovaccade". De falska medierna spred det. Låt oss stoppa det.

Dr Kiirsten Patrick
Dr David Fisman

Dr Kiirsten Patrick är ny chefredaktör för Canadian Medical Association Journal. David Fisman är professor i epidemiologi vid University of Toronto. När det gäller den covidiska agendan och industrin omfattar Fismans intressekonflikter att han har suttit i rådgivande nämnder i samband med influensa- och SARS-CoV-2-vacciner för Seqirus, Pfizer, AstraZeneca och Sanofi-Pasteur Vaccines.

Den 25 april 2022 publicerade CMAJ denna artikel av Fisman, Amoako och Tuite: Effekten av befolkningsblandning mellan vaccinerade och ovaccinerade delpopulationer på dynamiken i infektionssjukdomar: konsekvenser för överföringen av SARS-CoV-2.

Uppgifter från den verkliga världen fortsätter att visa att de så kallade vaccinerna mot kovider inte förhindrar infektion eller överföring och att de är mycket farliga. Bara under de första sex månaderna utlöste dessa injektioner fler VAERS-rapporter om dödsfall och andra skador än vad alla vacciner mot alla sjukdomar tillsammans gjorde under alla trettio år tillsammans. Pfizers egna dokument avslöjade följande 3% av de injicerade personerna dog inom tre månader och 28% skadades allvarligt.. Trots detta fortsätter WEF, WHO, Bill Gates och deras hantlangare att smörja handflatorna och ge varandra armarna.

Hur passar Fisman in i detta? Det verkar som om hans senaste uppdrag var att motverka den verklighet som visar att dessa injektioner borde ha upphört för länge sedan. Fisman har lagt fram en bedräglig vetenskaplig modellstudie. Den omfattar inga riktiga patienter eller statistik, utan bara hans gruppers matematiska modell. Denna modell är full av brister; framför allt gjorde Fisman sina beräkningar utifrån sitt "antagande" att endast 20% av de "ovaccinerade" kanadensarna hade naturlig immunitet. I själva verket hade majoriteten av kanadensarna immunitet redan i mars 2021., och dessa procentsatser har sedan dess stigit till 85-90%.

Med hjälp av sitt "antagande" att endast 20% av de "ovaccinerade" kanadensarna har immunitet mot kovider byggde Fisman en matematisk modell som tycks visa att infektionsrisken är högre bland de "ovaccinerade" än bland de "vaccinerade", att de "ovaccinerade" är den dominerande källan till kovidinfektioner för de "vaccinerade", och att de "ovaccinerade" till och med inom dessa grupper smittar varandra i större utsträckning än de "vaccinerade" gör det.   

Inget av detta är sant. När man ersätter Fismans falska antagande om naturlig immunitet (20%) med verkligheten (85%) finner man faktiskt att det är de förment "vaccinerade" individerna som utsätter andra för störst risk att drabbas av covid.

Nazistisk propagandaaffisch WWII

Förutom att det är vetenskapligt skräp som CMAJ aldrig borde ha publicerat, innehåller Fismans artikel också en mycket stark retorik som fördömer de "ovaccinerade" och främjar tvångsinjektioner och kränkningar av mänskliga rättigheter. På Fismans artikel i CMAJEfter hans löjliga "Resultat" hittar du det ovanligt skrämmande avsnittet "Tolkning" där denna bedrägliga vetenskap används som en språngbräda för att främja tvångsinjektioner, samt marginalisering och misshandel av icke genetiskt modifierade människor som vägrar att underkasta sig de farliga och felaktigt framställda injektionerna.

Big Pharma och den kovida agendan har många marionetter! Fismans falska vetenskap som stödjer Covid-agendan och tvångsinjektionerna spreds i takt med att Big Pharmas mediala marionetter spreds över hela landet och världen. Här är några exempel:

Global News video med titeln: Ovaccinerade personer ökar risken för COVID-19-infektion bland vaccinerade: studie

Dr Byran Bridle

Vetenskapliga prostituerade som Fisman är Big Pharmas brickor. Jag undrar om Fisman får betalt för att driva de farliga covidinjektionerna, liksom Andrew Hill var anklagad för att ha hindrat en säker kustbevakning. behandling?

Vi har bara berört Fismans och CMAJ:s senaste artikel om brister och bedrägerier. Dr Byran Bridle gör ett utmärkt och mer detaljerat arbete här i sin artikel i substock av den 26 april med titeln: Fiktion förklädd till vetenskap för att främja hat.

Dr Bridles artikel är väl värd att läsa. Han visar oss hur vi kan genomskåda det vetenskapliga bedrägeriet och avslöjar det uppenbara bedrägeriet. Dinosauriemedierna kör med Fismans skräpvetenskap och leder våra kanadensiska landsmän till slakt, samtidigt som de splittrar nationen. Genom att förstå vetenskapen kan vi hjälpa andra ut ur matrisen.

Här är ett citat från Dr Bridles artikel: "Som forskare som har publicerat och granskat många vetenskapliga artiklar kan jag säga att artikeln av Fisman, et al. är den värsta jag någonsin sett. De som har granskat artikeln borde skämmas för att de har tillåtit att den publiceras, och redaktören borde skämmas ännu mer. Om Canadian Medical Association Journal inte omedelbart drar tillbaka artikeln kommer de att ha gjort sig själva till en skam bland vetenskapliga utgivare."

Jag rekommenderar starkt att du läser Dr Bridles hela artikel. Den är välskriven och mycket insiktsfull.

Vill du vidta åtgärder mot denna falska vetenskap och mot att den allmänna opinionen uppviglas mot icke genmodifierade människor? Här är några sätt att göra det:

1:

Kräv att universitetet i Toronto utreder Fismans bedrägeri: Dalla Lana School of Public Health, Health Sciences Building, 155 College Street, 6th floor, Toronto, Ontario, M5T 3M7 Tel 416-978-2058

2:

Kräv att CMAJ omedelbart drar tillbaka Fisman-artikeln: The CMAJ Group, 1410 Blair Towers Place, Suite 500, Ottawa ON K1J 9B9. Telefon 866-971-9171 [email protected]

CMAJ:s mediakontakt: Kim Barnhardt, seniorstrateg, kommunikation och partnerskap, 613-731-8610 x 8413 eller [email protected]

3:

Välj vilken medieorganisation som helst som främjar Fismans hatpropaganda. Kräv att de publicerar en återkallelse på sin förstasida.

4:

Att överväga att betjäna Världshälsorådets deklaration om att upphöra och avståom de påtvingade covidinjektionerna till Dr Fisman, U of T's Dalla Lana School, CMAJ och/eller andra medier som främjar Fismans bedrägeri. Denna förklaring är också ett meddelande om civilrättsligt och straffrättsligt ansvar.  

(Dr David Fisman kan nås eller hittas på U of T Dalla Lana School of Medicine som anges ovan).

Tack och välsignelse till Dr Byram Bridle för hans stora arbete med att avslöja Fismans bedrägeri.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska