Dags att låsa in dem!

Det är dags för fängelse! Hur viktig är ny information om att Pfizer/FDA dolt uppgifter om vaccinrisker efter det att du tagit sprutan? Hur viktig är den? Som min vän Doug skulle säga, ganska viktigt, stoppa vaxet nu!

Jag kan inte säga det på något annat sätt till det amerikanska, kanadensiska, brittiska, australiensiska, alla människor, att dessa vacciner är ineffektiva, fungerar inte och dödar er; Apokalypsens 4 ryttare.

Under New CEO Albert Bourla, Pfizer Is Reshaping Itself
Albert Bourla, VD för Pfizer

Albert Bourla, VD för Pfizer, måste ställas under ed och tvingas vittna. Samma sak med Modernas Bancel. Det är något som stinker i högsta grad med dessa två. De måste vittna tillsammans med Fauci och Francis Collins. Apokalypsens fyra ryttare. De levererade verkligen pest, pest, hungersnöd, död och förstörelse. Jag kommer att göra Walensky och Birx till ytterligare två ryttare.

Ni ljades, ni ljades alla dag 1. Jag har sagt att president Trump blev allvarligt vilseledd och att han borde ha sparkat Fauci, Collins och Birx. Deras låst-politik dödade människor, dödade barn, och nu är deras vaccinpolitik, denna mRNA-lipidnanopartikelplattform, förödande och måste stoppas.

Det nya dokumentet från Pfizer som vi nu får veta är mer förödande än det första som visade att det fanns 1223 dödsfall när Pfizer sa att det fanns en handfull och även då såg vi fler dödsfall i vaccingruppen. Pfizer ljög dag 1. Nu får vi veta att de medvetet inte berättade för människor att man under de första dagarna efter sprutan var mottaglig för infektioner och inte borde vara ute och resa. Varje åtgärd som dessa odjur vidtog dödade människor.

Telangana: 17 jails close as prisoner headcount goes downDetta är vad du MÅSTE förstå nu och utmana regeringen, utmana CDC, NIH, FDA, Fauci, Walensky, Biden, allihop, Francis Collins, utmana den kanadensiska regeringen och Theresa Tam och Howard Njoo, Dough Ford, alla misslyckades och deras injektionspolitik skadade kanadensare, utmana Doug Ford för dödsfallen på grund av låsningar och injektioner; Alla under Trumps administration också som gjorde detta, alla, för de visste och måste ha vetat att injektionerna var ett bedrägeri och skadliga, de visste att den ursprungliga relativa riskminskningen på 95% var en lögn, uppgifterna var ett bedrägeri! Om det de gjorde orsakade dödsfall måste vi fängsla många av dem!

Vad är det som växer fram nu? Vad vet vi utifrån de nya uppgifter från Pfizer som de försökte dölja i 75 år?

1)

Den ursprungliga vaccineffektiviteten som användes för att få ett godkännande var medvetet överdriven. De ljög. Om det finns en negativ effekt under de första två veckorna efter injektionen måste man ta hänsyn till detta. Dessa uppgifter gäller inte "ovaccinerade" utan "vaccinerade". Vi vet nu att dessa uppgifter inte har redovisats och detta är förödande, eftersom man har antagit en politik för att straffa de ovaccinerade när infektionerna, akutfallen och dödsfallen i själva verket fanns bland de vaccinerade och CDC, NIH och FDA visste detta och ljög. De dolde det. Fauci och Walensky måste vittna om varför de fastställde definitionen av vaccinerade först efter de första 14 dagarna. Detta var absurt och nonsens och nästan kriminellt eftersom det gjordes för att driva en vilseledande berättelse för att driva och tvinga folk att vaccinera sig.

2)

Alla andra uppgifter som sprids om infektion, sjukhusvistelse och dödstal bland vaccinerade och ovaccinerade är också medvetet falska. Bedrägligt, en lögn. Skapad för att bedra. CDC och NIH och Fauci gjorde detta. Och Francis Collins, för att skydda en misslyckad och farlig injektion. Om det vid någon tidpunkt finns en negativ effekt på grund av vaccinering bör dessa människor räknas som VACCINERADE, i motsats till OVACCINERADE. Det kan faktiskt vara så att den högsta infektionsfrekvensen (och sjukhusvistelse och dödsfall) har inträffat under den första veckan eller två efter injektionen, och dessa människor har placerats i kategorin ovaccinerade i stället för vaccinerade för att få de ovaccinerade att framstå som fruktansvärda och riskfyllda. Vi har dåliga data igen, och detta var en avsiktlig förvrängning. Så fort en person vaccinerades vet ni och jag att de borde ha placerats i kategorin vaccinerade. I samma ögonblick som någon fick en boostad vaccination borde han eller hon också ha placerats i den boostade kategorin. Detta skedde inte. Walensky et al. såg till detta och måste straffas för detta bedrägeri. De suboptimala bedrägeriuppgifter vi har är ännu värre. De ovaccinerade bestraffades då katastrofalt och orättvist till förmån för de vaccinerade. De ovaccinerade blev smutskastade, förtalade och attackerade. De vaccinerade straffades sedan orättvist till förmån för de boostade. Och så vidare. Regeringens och CDC:s och NIH:s vansinne, Bourla, Fauci, Francis Collins osv. Skurkar IMO.

3)

Viktigast av allt är att vi nu med säkerhet vet att du är sårbar efter skottet under den första veckan eller så, och det finns studier som visar detta. Men ingen varnades för att de var särskilt känsliga för infektioner under den första veckan eller två efter vaccinationen, och inte bara för COVID-virus utan för alla infektioner/patogener, och att de borde vara mycket försiktiga. Gissningsvis är det så att av samma anledning som infektionsrisken ökade, så minskade också förmågan hos ens immunförsvar att bekämpa infektionen under den första veckan eller två. Alltså en dubbel whammy. Högre risk för infektion OCH sämre resultat av tidig infektion efter vaccination på grund av immunosuppression. Detta är vad de verkliga uppgifterna från Storbritannien och Skottland tycks visa. Det betyder att människor dog på grund av detta (man kan uppskatta grundnivån för bakgrundsnivån om man vill och sedan backa den för att räkna ut överdödligheten under den första veckan eller två efter vaccinationen). Detta fortsätter än i dag, och är ännu mer oroande när vi nu är inne på fjärde och femte vaccinationen för de mest utsatta personerna. Och ingen talar om för dem att de löper en betydande risk under den första veckan eller två efter vaccinationen. Förödande risk. Många dog på grund av denna lögn från CDC, FDA och NIH, som ljög så att man inte visste sanningen om injektionen och hur mycket skada den gjorde.

4)

Med detta avslöjande om att fruktansvärt viktig information avsiktligt undanhölls vaccinerade personer, hur kunde man då någonsin ge informerat samtycke om vaccinerade personer aldrig fick fullständig information? Detta är nyckeln. Allt som dessa personer vid CDC och NIH gjorde var att ljuga och bedra. Fauci och Walensky och Bourla och alla de andra måste ställas till svars. Det verkar som om de hade denna information i maj 2021, så varför lät Biden-administrationen människor bli förödda och sårbara på detta sätt? Det fanns aldrig någonsin ett korrekt informerat samtycke. Detta var ett brott mot Nürnbergkodexen och människor, läkare, hängdes för detta efter andra världskriget, det är så allvarligt.

Hur viktig är denna nya uppenbarelse? Jag skulle säga, och ursäkta mitt språkbruk, ganska jävla viktigt. Så jävla viktigt att det är den mest kritiska informationen i dag och att injektionerna måste stoppas i dag, nu, och president Trump MÅSTE leda uppgiften. Liksom viktigare än nästan allt annat just nu, inklusive Ukraina (särskilt eftersom det flyger runt så mycket skitsnack om det också). Den här historien är viktigare än historien om att CDC undanhåller uppgifter. Att undanhålla uppgifter är verkligen illa, men att medvetet ljuga om de uppgifter man har är ännu värre, särskilt när det finns verkliga konsekvenser av att göra det, inklusive att potentiellt och faktiskt döda människor.

Tack Doug för våra livliga debatter, och för att vi har haft så mycket kärlek.

Dr Alexanders webbplats: https://www.drpaulalexander.com

Dr Alexanders substock: https://palexander.substack.com/

Dr Alexanders GiveSendGo-insamling: https://givesendgo.com/G2BC6

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska