Dr Mark Trozzi

Dr Ryan Cole | Hur Covid-"vacciner" orsakar cancer

Den världsledande patologen och pionjären inom Covid-vetenskapen förklarar hur injektionerna orsakar cancer, och han stöder WCH:s krav på att avsluta WHO:s verksamhet.

Dr Ryan Cole

Patolog Dr Ryan Cole har mycket djupgående kunskaper om coronavirusinfektioner och de katastrofala effekterna av de påtvingade injektionerna av covid. Han har utfört obduktioner på många injektionsoffer och studerat deras olika organvävnader i mikroskop. Han är en världsledande inom tekniken för immunoflourescentfärgning. som avslöjar den djupgående Mikroskopisk vandalism orsakad av spikproteiner i injektionsoffrens kroppar.. Människor har blivit genetiskt modifierade (se: En och Två) och deras egna celler producerar en hypertoxisk patenterad version av coronavirusets spikprotein. Den genetiska modifieringen verkar permanent och spikproteinet är mycket mer hållbart och giftigt än ett naturligt coronavirus spikprotein.

Dr Cole är en fantastisk lärare och gör djupa detaljer lätta att förstå.

För våra många vänner som har ljugits för eller tvingats in i de giftiga sprutorna delar Dr Cole med sig av välgrundade råd för att hjälpa till att övervinna de giftiga effekterna. Vi erbjuder också detaljerade råd här och här.

Dr Cole ger en kort kommentar om en av mänsklighetens största fiender, Världshälsoorganisationen. Hans analys stämmer överens med det arbete som jag och andra har fokuserat på för att stoppa denna ondskefulla organisation (se: En och Två), samt dess ond kusin WEF, och deras partner i samvetsbrottslighet, däribland Gates, Fauci och andra. Det gläder mig att dr Cole stöder det arbete som vi utför vid Världshälsorådet för att stoppa WHO.

Global and Mail HQ: 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1

Här är kort klipp där dr Cole delar sin bedömning av WHO..

Medan världsledande forskare som Dr Cole avslöjar att injektionerna är ineffektiva för att förebygga kovid, osäkra, cancerframkallande och ansvariga för dramatiskt ökade dödsfall bland både unga och gamla, fortsätter de kanadensiska skattefinansierade, storfarmaceutiska propagandisterna på Globe and Mail att hävda att anledningen till att "vaccinerna" inte fungerar är att vissa människor inte tar dem: Kolla in det här: https://www.theglobeandmail.com/canada/article-unvaccinated-covid-risk-for-vaccinated-canada/

Denna artikel i Globe and Mail skrevs av Andrea Woo. Hennes åsikter skiljer sig mycket från Dr Coles.  Här är hennes kvalifikationer.

Här är Dr Coles kvalifikationer.

Anser du att den ena av dem är mer kvalificerad än den andra när det gäller medicinsk vetenskap?

Globe and Mail kommer att vara en av många medbrottslingar som kommer att ställas inför rätta för de skador som de har orsakat genom dessa dödliga injektioner. Om du befinner dig i närheten av Globe and Mails huvudkontor kan du överväga följande att delge dem denna kallelse. Globe and Mail finns på följande adress 351 King Street East Suite 1600, Toronto, Ontario, M5A 0N1. Ta anteckningar och bilder och Rapportera din åtgärd här.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska