Dr Mark Trozzi

Coronavirus messenger RNA skapar permanenta förändringar i människans genetiska kod

Jämförelse mellan Monsantos förflutna och Big Pharmas nutid

Deep splicing plasticity of the human adenovirus type 5 ...
Adenovirus

De tvångsinjektioner av kovider som ges i västvärlden är en form av genetisk "terapi". Vissa, däribland Pfizer och Moderna, använder lipidnanopartiklar för att få in patenterat messenger RNA för en syntetisk variant av coronavirusets spikprotein i offrens celler. Andra, däribland Astrazenica och Johnson and Johnson, använder modifierade adenovirus från apor för att få in DNA för det konstgjorda spikproteinet i offrens celler.

Pfizer och Moderna har upprepade gånger lurat allmänheten genom att hävda att injektionerna är säkra och effektiva, att de inte invaderar hela kroppen och att de inte ändrar offrens egen genetiska struktur. Vi har tidigare presenterat en del av en växande mängd bevis för att detta inte är sant, inklusive forskning som omfattar mänskliga leverceller.

Jag vill tacka min vän och kollega Daniel Nagase, som är en modig sanningssägare, för att han delade med sig av en annan artikel om detta. Den publicerades i maj 2021 i Proceedings of the National Academy of Sciences och har titeln:

Omvänt transkriberat SARS-CoV-2-RNA kan integreras i arvsmassan hos odlade mänskliga celler och kan uttryckas i vävnader som härrör från patienter.

av Liguo Zhang, Alexsia Richards, M. Inmaculada Barrasa , Stephen H. Hughes , Richard A. Young och Rudolf Jaenisch

Vad studien visar

DNA TranscriptionDen här studien förklarar varför vissa människor fortsätter att producera mRNA från coronavirus långt efter det att en infektion med kovider har försvunnit. Den visar att Coronavirus mRNA kan omvänd transkriberas, eller skrivas in i den injicerade människans DNA genetiska kod. Detta skapar en permanent förändring hos försökspersonen, och de kan fortsätta att producera coronavirusdelar på lång sikt, men från sin egen, nu modifierade mänskliga genetiska kod. Termen "Chimira" som används i den här artikeln avser ett levande väsen som skapas genom att kombinera genetiska koder för flera olika arter eller livsformer: i det här fallet en korsning av människa och coronavirus.

Teorier efter denna studie

Bill Gates Steps Down From Microsoft Board - TECH FOE
Bill Gates

Vi har tidigare diskuterat hur smidiga coronovirusarterna är, vilket gör dem lämpliga för vapenanvändning eller "forskning om funktionsförbättring" som Fauci, Gates, Big Pharma och andra är djupt investerade i. Det är sådana vapentillverkade "gain of function"-patenterade konstgjorda coronavirus som de släppt ut mot oss minst en gång, möjligen fler gånger, sedan slutet av 2019.

Förutom att släppa ut sina virus på oss är samma avskum ännu mer besatta av att injicera oss med olika ämnen, både deklarerade och icke-deklarerade, inklusive den genetiska koden för deras patenterade, konstgjorda coronavirusspikproteiner, med ökad persistens och toxicitet.  

Ovanstående studie visar att även vid infektion med coronavirus kan coronovirus mRNA användas för att skapa motsvarande DNA som kan införlivas i vårt mänskliga DNA och på så sätt permanent förändra oss, så att våra egna celler fortsätter att skapa viralt mRNA och kanske även de proteiner som de kodar för.  

Det finns också bevis för att det syntetiska mRNA av coronavirus som injiceras i de så kallade vaccinerna skrivs omvänt och skrivs in i injektionsoffrens permanenta genetiska DNA-koder. Detta har som visats i andra studier med Pfizers injektion..

Vi har som tidigare diskuterats. att laboratorieanalyser av tvångsinjektionerna (covid-"vacciner") visar att det finns mycket mer komplext organiskt material i injektionerna än vad som borde finnas där på grundval av den påstådda mängden mRNA för det patenterade spikproteinet. Beror detta bara på att injektionerna är mycket "smutsiga" eller dåligt tillverkade, med många slumpmässiga föroreningar i dem? Alternativt kan det oredovisade komplexa organiska materialet vara mer mRNA som injektionspromotorerna också vill ha införlivat i vår genetiska kod. Jag misstänker det senare: avsiktligt extra genetiskt material, snarare än bara slumpmässiga föroreningar. Om detta stämmer, mot bakgrund av denna och annan forskning som visar på effekten av omvänt transkriptas, kan Bill Gates, Fauci och deras medbrottslingar avsiktligt modifiera den genetiska koden hos sina offer. Ingen skriver under på detta när de rullar upp ärmen för att ta det påtvingade och tvingade så kallade "vaccinet".

Att jämföra vad som nu händer med människor med vad Monsanto har gjort med växter i årtionden.

Monsanto's "Promise" Not to Sue Farmers is Total Bunk ...Jag hoppas att läsaren känner till Monsanto, ett företag som upprepade gånger röstats fram som det mest ondskefulla företaget på jorden. Monsanto har skapat genetiskt modifierade glyfosatresistenta växter och andra biologiska avskyvärdheter som rör livsmedelsgrödor och frön. Monsanto invaderar rutinmässigt åkrar från angränsande mark med genetiskt modifierat pollen. Detta förändrar och kontaminerar permanent de traditionella folkens arvegodsgrödor. Därefter gör Monsanto anspråk på folkets grödor vars frön för alltid är smittade av deras genetiska manipulation.

Sammanfattningsvis kan man säga att Monsanto invaderar och förstör jordbrukarnas traditionella grödor och frön. Sedan, för att göra det hela ännu värre, stämmer Monsanto jordbrukarna för att de "använder" deras patenterade gener utan licens. Jordbrukarna förlorar sina traditionella utsädeslinjer och tvingas antingen att sluta med jordbruket eller att för alltid betala Monsanto för genetiskt modifierade frön och odla deras "Frankenstein"-grödor.    

På många sätt tror jag att det som Monsanto har gjort med växter i årtionden, gör nu stora läkemedelsföretag och deras medbrottslingar med människor: de modifierar dem genetiskt utan deras vetskap och mot deras vilja.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska