Hjälp Joseph Bourgault att ta CPC ur WEF:s händer

WEF:s agenter i Kanada avslöjade, med några överraskningar

Om du har varit med oss ett tag vet du att WHO och WEF är mänsklighetens fiender, och toppstyrda verkställare av de covid-brott som begås mot mänskligheten.

Läsaren är troligen också medveten om att Trudeau, Freeland, Singh och många andra är WEF-agenter som arbetar mot oss inom våra regeringar. Om alla partier leds av och är fulla av WEF-agenter är det egentligen ingen skillnad mellan dem. De är olika fingerdockor på samma onda hand.

Eftersom fler av oss vaknar upp till WHO:s och WEF:s ondska verkar det som om WEF håller på att rensa bort några av dessa marionetter från sin webbplats. Om det blir impopulärt för en upplyst allmänhet att vara en del av WEF kan det skada deras kandidater i deras kampanjer. De kan bara ta avstånd offentligt för tillfället och hålla sig under radarn, samtidigt som de vinner val och fortsätter att infiltrera vår regering för våra fienders räkning.

Web.archive.org är en utmärkt webbplats för detektiver. De har arkiverat stora delar av Internet över tid, så att vi kan få tillgång till Internet som det var vid vissa datum i det förflutna. Vi kan jämföra och se när någon eller något har blivit bortrensat. Om något som till exempel en politisk kandidats mysiga förbindelser med WEF har rensats bort kommer det fortfarande att finnas kvar i deras arkiv.

Här är en kort video som visar hur man använder denna "Way Back Machine" på web.archive.com för att leta efter den populära kandidaten Pierre Poillievre från PC-partiets ledarval på WEF:s webbplats.

OBS: För att kontrollera om någon är en WEF-agent kan du helt enkelt skriva in uppgifterna om personen i "way back machine" (https://web.archive.org/): https://www.weforum.org/people/Förnamnefternamn

Vi tillämpade detta test på förteckningen över PC:s ledarskapskandidater från den officiella webbplatsen och genererade tabellen nedan:

Vem av dessa kandidater har WEF kompromissat med?

Joseph Bourgault

Canadian Truth Seeker on Twitter:
Joseph Bourgault

Det borde inte vara någon överraskning att de två kandidater som de korrupta statliga propagandisterna säger att de leder (Pierre Poilievre och Jean Charest) båda har en WEF-bakgrund. Det är också trevligt att se att det finns några kandidater som inte har WEF-bakgrund.

Det finns en annan kandidat som inte ens finns med på deras webbplats och som jag vill berätta om: Joseph Bourgault

Tänk på Joseph Bourgault tillsammans med mig, du kanske vill hjälpa Joseph att ta PC-partiet bort från WEF-infiltratörer, och placera det i genuin tjänst för kanadensarna.

Joseph Bourgault är inte bara en ordkarl. Han driver ett mycket framgångsrikt företag som tillverkar jordbruksmaskiner i Saskatchewan. som skyddade sina anställda mot alla övergrepp som skedde inom ramen för covid-mandatet, inklusive tvångsinjektioner. De gjorde också presentationer till Saskatchewans regering där de beskrev denna strategi och utövade omfattande påtryckningar på dem för att de skulle ändra sin inställning till mandaten.

Joseph gav massivt stöd till Freedom Convoy Truckers. När Trudeau-regimen hindrade (stal) lastbilschaufförernas tio miljoner dollar i donationer, ingrep Josephs organisation Canadians for Truth och såg till att människor fick ordentligt boende och mat, samtidigt som den stödde Freedom Convoy-teamet med att se till att protesterna förblev fredliga och organiserade, inte bara med lastbilschaufförerna, utan även med polisen i Ottawa. Joseph tillhandahöll tre veckors boende, konferensrum och stödde personer som inte hade råd med mat eller husrum. Det fanns också utgifter för att hålla lastbilschaufförernas moral hög under evenemangets gång. Omfattningen och kostnaden för det stöd som Joseph gav Freedom Convoy var monumental.

Jag har också varit inblandad i fall där Joseph Bourgault har visat prov på extrem hängivenhet när det gäller att försvara kanadensare under kovidkriget. Detta inkluderar viktigt arbete för att skydda barn mot tvångsinjektioner och tvångsinjektioner.

Uppmaning till handling: Med effektiva massaktioner kan vi hjälpa Josef att säkra ledarskapet. Så här gör vi.

  1. För att vara med i ledarvalet måste varje kandidat samla in $300 000 senast den 29 april kl. 17.00 ED. Joseph har redan gjort den högsta tillåtna personliga donationen för varje enskild person ($1675). Hittills har hans kampanj samlat in $140 000. De måste samla in ytterligare $160 000 senast fredagen den 29 april kl. 17.00 för att hålla Joseph kvar i loppet. Dessa donationer görs här:  https://www.josephbourgault.ca/copy-of-support
  1. CPC-partiets ledare kommer att väljas i september av PC-partiets medlemmar. För att få rösta på ledaren måste man vara medlem i PC-partiet före den 1 juni 2022. Du kan gå med i PC-partiet med en donation på $15 här: https://donate.conservative.ca/en/membership/
  1. I september kan vi, som en stor kavid sanning, välja denna ädla man för att ta kontroll över PC-partiet i Kanada.

Sammanfattningsvis

Sammanfattningsvis kan man säga att de tre stegen i denna åtgärd är följande första donationer till Josephs kampanj denna vecka, andra bli röstberättigad medlem i CPC-partiet före den 1 junioch slutligen, som KKP-medlem, rösta på Joseph som partiledare i september.

Hur är det med PPC?

People's Party of Canada set up in all 338 ridings ahead ...
Maxime Bernier

Maxime Bernier och PPC har faktiskt varit det enda konsekventa partiet som under de senaste två åren har stött mänskliga rättigheter, den kanadensiska stadgan och den kavida sanningen.   

Vi kommer absolut inte att överge Max eller PPC. Får jag ta upp två saker med anledning av detta?

För det första kan vi fortsätta att donera och stödja Max och PPC, även under vår övergående tid som PC-medlemmar från någon gång före juni fram till ledarskapsvalet i september.

För det andra ställde jag följande fråga till Joseph Bougault: "Om vi hjälper till att lösa frågan om donationströskeln och du stannar kvar i tävlingen, kan folk gå med i CPC tillräckligt länge för att rösta in dig i ledarskapet, innan de återvänder till sitt engagemang och medlemskap i PPC och Max, efter att åtminstone ha stött denna del av din kampanj för att få kontrollen över CPC ur händerna på WEF. Men om ni blir ledare för CPC, kommer ni att ta Max tillbaka till fållan eller bilda en sammanslagning av CPC och PPC? Om du vinner ledarskapet och omfamnar Max, skulle det säkert innebära att miljontals människor är nöjda med dig."

Joseph Bougaults svarade: "Vi har ännu inte träffat Maxime, men det finns en politik som de har drivit som vi uppenbarligen är mycket överens med. Därför känner vi att detta skulle kunna vara ett viktigt sätt att förena kanadensarna om det finns en samsyn med CPC och PPC."

Maxime Bernier lämnade CPC-partiet eftersom det var korrupt. Vi har en chans att hjälpa Joseph Bourgault att ta tillbaka PC-partiet och befria det från korruption och WEF-angreppet.

Får jag dela med mig av en sista tanke om den stora bilden av den federala politiken i Kanada? Jag hoppas att den lagliga rättvisan kommer att ta ner de kriminella på hög och låg nivå, och att vi inte kommer att kämpa för att överleva i denna nuvarande dystopi förrän 2025, utan bara hoppas på att det kommer att hållas legitima val. Jag tror inte på att den nuvarande WEF-marionettregimen som är inbäddad i alla de stora politiska partierna kommer att tillåta fria och rättvisa val, men det är viktigt att vi har beredskapsplaner.

Oavsett vad som händer i övrigt är det en mycket bra strävan att ta tillbaka PC-partiet från WEF. Det verkar som om alla genuint etiska och intelligenta politiker just nu borde vara mycket medvetna och mycket högljudda när det gäller kovidkriget, samtidigt som de står i absolut opposition till WEF, WHO och alla kovidbrott mot mänskligheten. Alla kandidater som inte är starkt motståndare till kovidbrottssyndikatet är enligt min åsikt ett fullständigt skämt och inte att lita på.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska