Dr Mark Trozzi

Canadian Police for Freedom kräver brottsutredningar för Covid-brott

En detaljerad rapport och krav på brottsutredning till federala och provinsiella myndigheter.

Polis för frihet är en internationell organisation för aktiva och pensionerade poliser samt andra yrkesverksamma inom räddningstjänsten och medborgare. Organisationen bildades som ett svar på covid-19 brott mot mänskligheten med avsikt att återföra rättsstatsprincipen och mänskliga rättigheter till samhället.

Polis för frihet har en kanadensisk avdelning med avdelningar i flera provinser. Min hemprovins Ontario leds av min respekterade vän och allierade Vincent Gircy.  

Police for Freedom Canada har riktade ett detaljerat brev på 88 sidor till Manitobas polisstyrkor med krav på och motivering (i detalj) av en brottsutredning av folkhälsotjänstemän i Manitoba för påstådda brott mot covid-19. Brevet är mycket upplysande och innehåller detaljer om lagstiftning, polisens ed och skyldigheter, statistik från Health Canada och en omfattande bilaga med statliga och vetenskapliga dokument.

De påstådda gärningsmännen är inte begränsade till, men inkluderar:

 • Dr Teresa Tam;
 • Dr Joss Reimer;
 • Dr Brent Roussin;
 • Dr Jazz Atwal;
 • Johanu Botha;
 • Don Leitch;
 • Brian Pallister;
 • Heather Stefanson;
 • Scott Johnston
 • Sarah Guillemard
 • Audrey Gordon
Ej offentliggjord Medlemmar i följande arbetsgrupper från Manitobas regering:
 • Arbetsgruppen för vaccin
 • Medicinskt rådgivande bord för vacciner
 • Samarbetsbord
 • Samordningskommittén för Covid-19
Rådsmedlemmar i College of Physicians and Surgeons of Manitoba (CPSM):
 • Dr Jacobi Elliot
 • Dr Nader Shenouda
 • Dr Brett Stacey
 • Dr Daniel Lindsay
 • Dr Chris Penner
 • Dr Kevin Convery
 • Dr Mary Jane Seager
 • Dr Norman McLean
 • Dr Wayne Manishen
 • Dr Ravi Kumbharathi
 • Dr Heather Smith
 • Dr Eric Sigurdson
 • Dr Roger Suss

De påstådda brotten är:

 • Misstycke i offentliga uppdrag.
 • Oredlighet i offentlig tjänst.
 • Konspiration för att begå grov kroppsskada.
 • Sammansvärjning för att administrera ett giftigt och skadligt ämne för att orsaka allvarlig skada och död.
 • grov vårdslöshet dråp
 • företags dråp
 • korruption
 • bedrägeri
 • utpressning
 • mord
 • konspiration för att begå mord
 • terrorism
 • folkmord
 • tortyr
 • Brott mot mänskligheten.
 • falskt frihetsberövande
 • flera överträdelser av den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter
 • krigsförbrytelser
 • flera överträdelser av Nürnbergkodexen 1947
 • flera överträdelser av brottsbalken i Kanada
 • Andra brott som kommer att fastställas av polisutredningen.

Läsaren bör notera att denna begäran om brottsutredningar är inriktad på Manitoba, och att de påstådda förövarna huvudsakligen befinner sig i Manitoba. Liknande anklagelser skulle dock lika gärna gälla parallella personer i befattningar i andra provinser.   

Här är några av de viktigaste punkterna i dokumentet:

 1.  Rapporten bygger inte på "expertutlåtanden" för att hävda en ståndpunkt. I rapporten används de faktiska siffrorna som regeringen har presenterat, och denna statistik visar att pandemiberättelsen är falsk, och att de personer som har gjort sig skyldiga till den falska berättelsen visste att den var falsk.
 2.  "Avsikten med rapporten är att ge polisen tillräckligt med information för att fastställa kravet på en brottsutredning. Eftersom de olika regeringarnas och regeringsmyndigheternas åtgärder fortsätter och i vissa fall fortsätter dessa regeringsåtgärder att orsaka allvarlig skada för olika individer i hela Kanada, förväntar vi oss och begär att polisen ska få omedelbara förelägganden mot regeringen för att avbryta alla dessa pågående åtgärder som ytterligare skadar både individer och vårt samhälle som helhet. Föreläggandena bör gälla tills utredningen kan avslutas."

Hela dokumentet är mycket välskrivet, lättläst och informativt. Få tillgång till den här.

Vi har deltagit i andra aktioner där vi har begärt eller krävt att polisen i Kanada ska hålla sina edsvurna löften., tjäna och skydda folket och upprätthålla de högsta lagarna i landet., och tillämpa lagen lika på rika och mäktigafull, inklusive den politiska klassen.

Hittills har vi blivit sorgligt besvikna; det verkar som om inga betydande polisiära åtgärder har vidtagits mot någon av de kanadensiska förövarna av de många kovida brotten mot mänskligheten. Om polisen i Manitoba inte inleder en seriös utredning av dessa detaljerade brottsliga anklagelser kommer de helt uppenbart att bryta mot sin ed och försumma sina plikter så att alla kan se dem. I så fall måste vi erkänna att polisen i Kanada, liksom regeringar, medicinska tillsynsmyndigheter och många andra institutioner, har förlorat all legitimitet och inte längre tjänar folket eller tillämpar lagen på ett rättvist och jämlikt sätt. Vi kommer att inse att vi är ensamma och måste gå samman i den korrupta och misslyckade stat som en gång var Kanada.

Låt oss be att polisen i Manitoba lyssnar på denna rapport från Polis för frihet. De kommer att visa vägen för den kanadensiska polisen när det gäller att återupprätta rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna.

Om de inte gör det har de förlorat all legitimitet och vi måste inse att Kanada är en misslyckad och korrumperad stat. Vi kommer att utarbeta strategier för att överleva, försvara oss och avsätta de brottslingar som ockuperar våra regeringar och institutioner.  

Det finns många fler bra resurser på Kanadas polis för frihet.

Polis för frihet i Ottawa

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska