Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Michael Alexander och Dr Trozzi | Vaccine Choice Canada evenemang

Den kanadensiska författningsadvokaten Michael Alexander och dr Trozzi från Vaccine Choice Canada 13 april 2022.

Två av de farligaste och mest ondskefulla organisationerna i världen är World Economic Forum och Världshälsoorganisationen. De är de centrala förövarna av de groteska covid-brotten mot mänskligheten. I tysta affärer i bakrum manövrerar de sig in i maktpositioner, varifrån de kränker oss alla. WEF och WHO måste ställas i rampljuset och bekämpas med allt vi har. Här avslöjar den kanadensiska författningsadvokaten och dr Trozzi deras destruktiva historia, deras nuvarande maktövertagande samt strategier för att stoppa dem.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska