Michael Alexander och Dr Trozzi | Vaccine Choice Canada evenemang

Den kanadensiska författningsadvokaten Michael Alexander och dr Trozzi från Vaccine Choice Canada 13 april 2022.

Två av de farligaste och mest ondskefulla organisationerna i världen är World Economic Forum och Världshälsoorganisationen. De är de centrala förövarna av de groteska covid-brotten mot mänskligheten. I tysta affärer i bakrum manövrerar de sig in i maktpositioner, varifrån de kränker oss alla. WEF och WHO måste ställas i rampljuset och bekämpas med allt vi har. Här avslöjar den kanadensiska författningsadvokaten och dr Trozzi deras destruktiva historia, deras nuvarande maktövertagande samt strategier för att stoppa dem.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska