Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Michael Alexander och Dr Trozzi | Vaccine Choice Canada evenemang

Den kanadensiska författningsadvokaten Michael Alexander och dr Trozzi från Vaccine Choice Canada 13 april 2022.

Två av de farligaste och mest ondskefulla organisationerna i världen är World Economic Forum och Världshälsoorganisationen. De är de centrala förövarna av de groteska covid-brotten mot mänskligheten. I tysta affärer i bakrum manövrerar de sig in i maktpositioner, varifrån de kränker oss alla. WEF och WHO måste ställas i rampljuset och bekämpas med allt vi har. Här avslöjar den kanadensiska författningsadvokaten och dr Trozzi deras destruktiva historia, deras nuvarande maktövertagande samt strategier för att stoppa dem.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska