Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"Vi kommer efter dig!" Den australiensiska senatorn Malcolm Roberts varnar

Premiärminister Scott Morrison, hälsovårdsminister Greg Hunt och andra kovida brottslingar får en varning av senator Malcolm Roberts.

Efter att ha fått fullständig information efter Australiens Covid Under Question-utredning överlämnade senator Roberts denna kompakta sammanfattning till parlamentet, innan han varnade "premiärministern, hälsoministern, det federala hälsoministeriet och alla i senaten och representanthuset som har begått detta brott". "Vi kommer inte att låta er komma undan med det. Vi kommer efter er. Vi har uthållighet nog att jaga er och det kommer vi fanimej att göra!"

Covid under fråga

Det var senator Malcolm Roberts från Queensland som organiserade Covid under fråga, Detta var en partiöverskridande undersökning av den australiska regeringens svar på COVID-19. Den hölls den 23 mars 2022. Covid Under Question involverade läkare, forskare, experter, ekonomer och andra som alla vittnade om regeringens svar på COVID. Regeringens "svar" var ibland svårt att förstå. Det absurda i chefshälsovårdsdirektörens diktat och makthungriga politiker avslöjas här. De dödsfall och skador som de orsakade saknar motstycke.

För det indexerade videobiblioteket för det australiska Covid Under Question inquiry klicka här.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska