Dr Mark Trozzi

"Vi kommer efter dig!" Den australiensiska senatorn Malcolm Roberts varnar

Premiärminister Scott Morrison, hälsovårdsminister Greg Hunt och andra kovida brottslingar får en varning av senator Malcolm Roberts.

Efter att ha fått fullständig information efter Australiens Covid Under Question-utredning överlämnade senator Roberts denna kompakta sammanfattning till parlamentet, innan han varnade "premiärministern, hälsoministern, det federala hälsoministeriet och alla i senaten och representanthuset som har begått detta brott". "Vi kommer inte att låta er komma undan med det. Vi kommer efter er. Vi har uthållighet nog att jaga er och det kommer vi fanimej att göra!"

Covid under fråga

Det var senator Malcolm Roberts från Queensland som organiserade Covid under fråga, Detta var en partiöverskridande undersökning av den australiska regeringens svar på COVID-19. Den hölls den 23 mars 2022. Covid Under Question involverade läkare, forskare, experter, ekonomer och andra som alla vittnade om regeringens svar på COVID. Regeringens "svar" var ibland svårt att förstå. Det absurda i chefshälsovårdsdirektörens diktat och makthungriga politiker avslöjas här. De dödsfall och skador som de orsakade saknar motstycke.

För det indexerade videobiblioteket för det australiska Covid Under Question inquiry klicka här.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska