Dr Mark Trozzi

Välbehövlig kunskap, visdom och vägledning med Brian Peckford

Hedersmannen Brian Peckford talar juridik med Bright Light News

"Vårt land har gått vilse, vi har förlorat vår moraliska kompass och vi är inte längre ett demokratiskt samhälle. Förhoppningsvis kan vi återfå det, men det kommer att bli en hård, hård kamp för att återfå det vi har förlorat."Brian Peckford, medförfattare till den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter

Beskrivning av Dr Trozzi

Kanada har blivit ett laglöst land. Den mäktiga och vördade Stadgan om rättigheter och friheter skändas av brottsminister Trudeau och hans många medbrottslingar.

Vi är tacksamma mot Bright Light News för denna exceptionella intervju med Kanadas ikoniska förkämpe för mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen: den ärade Brian Peckford. Peckford var premiärminister i provinsen Newfoundland från 1979 till 1989. Han är den enda överlevande författaren till den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter, som han och hans medförfattare lade in i det kanadensiska konstitutionspaketet, som undertecknades som lag 1982.

Nu vid 79 års ålder har Peckford övergivit sin välförtjänta fredliga pensionering för att kämpa hårdare än någonsin för de rättigheter och friheter som finns inskrivna i vår konstitution, men som ignoreras och kränks av Trudeau-diktaturen.

Premiere Peckford har djupa kunskaper i historia, vetenskap, juridik och politik. Det här är en chans att dra nytta av visdomen och kunskapen hos en av våra största äldre och ledare. Precis som Peckford måste vi alla lämna vår komfortzon och hjälpa till att rädda vårt land, oss själva och framtida generationer innan det är för sent.  

Tack till teamet på Bright Light News för att ni fortsätter att producera högkvalitativ och ärlig undersökande journalistik. Medan CBC och resten av MSM:s lögnare får pengar som förtryckarna har stulit från skattebetalarna, arbetar Bright Light News med en mager budget som består av våra frivilliga donationer som kan göras här eller genom överföring till [email protected].

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska