Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Representant Thomas Massie skyddar mödrar från FBI-märkning

Det finns goda politiker som kämpar mot Big Pharmas träskvarelser i Washington. Kolla in det här 4 minuter långa klippet av Representant Thomas Massie talar i kongressen. Massie har varit USA:s representant för Kentuckys fjärde kongressdistrikt sedan 2012. Massies korta tal påminner oss både om vad förnuft är och visar hur korrupta våra fiendeockuperade regeringar och institutioner har blivit. Låt oss ta tillbaka våra länder och vår värld.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska