Representant Thomas Massie skyddar mödrar från FBI-märkning

Det finns goda politiker som kämpar mot Big Pharmas träskvarelser i Washington. Kolla in det här 4 minuter långa klippet av Representant Thomas Massie talar i kongressen. Massie har varit USA:s representant för Kentuckys fjärde kongressdistrikt sedan 2012. Massies korta tal påminner oss både om vad förnuft är och visar hur korrupta våra fiendeockuperade regeringar och institutioner har blivit. Låt oss ta tillbaka våra länder och vår värld.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska