Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Pierre Kory talar vid protestmötet Defeat the Mandates

Dr Pierre Kory M.P.A., M.D. är en av grundarna av FLCCC Alliance och medförfattare till Prophylaxis and Treatment Protocols for COVID-19. Han är certifierad i internmedicin, lungsjukdomar och intensivvårdsmedicin. Dr Kory är en global ledare inom behandling av covid och försvaret av mänskligheten mot det kriminella covidföretaget.

Kolla in det här 1-minutersklippet från Dr Pierre Kory som talar vid den pågående Defeat the Mandates-protesten i USA.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska