Dr Pierre Kory talar vid protestmötet Defeat the Mandates

Dr Pierre Kory M.P.A., M.D. är en av grundarna av FLCCC Alliance och medförfattare till Prophylaxis and Treatment Protocols for COVID-19. Han är certifierad i internmedicin, lungsjukdomar och intensivvårdsmedicin. Dr Kory är en global ledare inom behandling av covid och försvaret av mänskligheten mot det kriminella covidföretaget.

Kolla in det här 1-minutersklippet från Dr Pierre Kory som talar vid den pågående Defeat the Mandates-protesten i USA.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska