Dr Mark Trozzi

Brådskande uppmaning till handling. Hjälp till att stoppa WHO:s nästa plandemi.

Att hindra WHO från att använda falska offentliga synpunkter för att rättfärdiga sitt nästa stora maktövertagande.

WHO fortsätter sin plan att konsolidera ännu mer makt som krossar de mänskliga rättigheterna och dominerar över ditt liv (och din död), med sitt "Pandemic Preparedness Treaty/Agreement" (fördrag/avtal om beredskap för pandemier). (se: en, två, tre, fyra)

I klassisk globalistisk stil skapar WHO en fasad av offentligt deltagande, så att de kan säga att vi bad om det, när de snart kommer att ge oss en helt ny nivå.

WHO har en webbsida där "intressenter" kan ansöka om att få två minuter för att tala i frågan, och tidsfristen för att ansöka om dessa två minuter löper ut imorgon måndag den 11 april 2022 kl. 12.00 CEST, vilket motsvarar 4.00 EDT, Torontotid. Här ansöker du om att få två minuter för att tala om frågan: "Vilka väsentliga delar anser du bör ingå i ett nytt internationellt instrument om beredskap och insatser vid pandemier?"

WHO har också en plats där vi alla, i teorin, kan "skicka in" högst 250 skrivna ord för att uttrycka våra tankar om deras arbete: "Pandemiberedskapsfördrag/avtal".

Om du har följt med i avslöjandena om WHO och WEF vet du att man inte kan lita på dem och att de inte är intresserade av att skydda din hälsa. .

Hur kan vi hindra WHO från att använda falska offentliga synpunkter för att rättfärdiga sitt nästa stora makt- och penninggrepp?  

Här är vår omedelbara kortsiktiga plan och rekommendation. Ansök om en eller båda (tal och skrift) på WHO:s webbplats. Spara en kopia av din skriftliga ansökan. Om du ansöker om att få tala, gör en enkel video- eller ljudupptagning av vad du vill säga.  

Snart kommer vi att dela med oss av en annan webbplats där du kan ladda upp det du skriver och/eller säger. Där kommer vi att ha ett verkligt register över allmänhetens bidrag, som vi alla kan dela med oss av och observera. Vi kommer att ge allmänheten möjlighet till en äkta, ofiltrerad opinion om WHO och dess planer.

Enligt min åsikt bör vi till att börja med sparka ut WHO ur våra länder och inte ge dem ett öre till av våra surt förvärvade pengar. Jag vill höra och läsa era åsikter också. Detta verkliga offentliga register kommer att hindra WHO från att helt enkelt plocka, välja och begrava våra "bidrag" från deras webbplats.

Gör en, två eller båda åtgärderna och vänta sedan på mer information under veckan som kommer.

Åtgärd 1:    

Ansök om att få tala här https://inb.who.int/ (scrolla nedåt på sidan). Sista inlämningsdag är imorgon, måndag den 11 april kl. 12.00 CEST, dvs. 4.00 EDT Toronto-tid (så det är idag som gäller för den här gången, vänner).  

Åtgärd 2:

Skicka in en skriftlig ansökan på upp till 250 ord på WHO:s webbplats här  https://inb.who.int/home/written-submissions - Sista inlämningsdag är onsdagen den 13 april kl. 17.00 CEST, dvs. kl. 11.00 EDT Toronto-tid.  

Kom ihåg att spara dina skriftliga inlagor och/eller ett inspelat meddelande. Vi kommer att se till att dina ord och din röst inte begravs av WHO. Du kan räkna med att få instruktioner inom nästa vecka eller två för att få med din röst i Folkets offentliga register.

Tack för att du deltog och delade med dig av denna handlingsplan. Var snäll och agera nu.

Det är vi, folket, som är den legitima myndigheten över våra liv och vår värld.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska