Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Den globala cancerfrekvensen ökar explosionsartat efter "vacciner" och döljs

Läkare och forskare på alla kontinenter rapporterar samma sak. En explosion av nya och återkommande cancerformer efter covidinjektioner.

Mer information

Covid-injektionerna orsakar många skador på immunsystemet (se: en, två, tre). Detta inkluderar undertryckande av cancerbekämpande CD8 T-celler (se: en, två), vilket visades i 100% av personer som testades före och efter covid-injektioner.

Över hela världen rapporterar läkare om en explosion av nya, sällsynta och återkommande cancerformer efter injektionerna. Många stabila cancerpatienter drabbas av plötsliga återfall eller snabb utveckling, och många av dem dör.

Täckningen är organiserad, inklusive centraliseringen av systemen för rapportering av negativa händelser och dödsfall till kontrollerade globalistiska enheter. Till exempel får många europeiska läkare nu veta att de måste rikta sina försök att rapportera biverkningar och dödsfall till en enhet inom Europeiska unionen, snarare än till provinsiella eller nationella myndigheter.   

Tyska läkare har fått veta att cancerstatistik nu registreras för hand, vilket är en mycket långsam process, och att det därför kommer att dröja sex år innan årets uppgifter kan ses.     

Den mer omfattande mörkläggningen av cancer och andra negativa händelser och dödsfall blir allt värre. Det omfattar kremering av kroppar som utförs så snabbt som möjligt för dödsfall efter injektion, vilket i princip innebär att bevisen bränns. Till och med unga döda offrens kroppar kremeras inom två dagar. Detta är absurt och tidigare okänt.

Förutom cancer är spikproteinförgiftning en av de viktigaste orsakerna till biverkningar och dödsfall efter injektioner av covid. SP-förgiftning av organ och vävnader påvisas i obduktioner eller biopsier, genom immunoflourescerande färgning för spikprotein.; men det finns mycket få patologiavdelningar i världen som gör detta. Som patolog Dr Ryan Cole har förklarat "Du kan inte hitta det du inte letar efter" .

Täckningen blir värre och värre. Man måste se sig omkring och tro på sina egna ögon.

Rekommenderas:  

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska