Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Putin | återkallelse och rättelse

Den 3 april publicerade vi en kort video med Rysslands president Vladimir Putin. I den videon verkade han göra ett kraftfullt ställningstagande mot de globala kovid-brotten mot mänskligheten. Vi har sedan dess fått veta att översättningen av hans tal till engelska inte var korrekt. Vi tar nu bort det inlägget.  

När vi undersöker saken närmare finner vi att Putins tal har varit mycket mer i linje med WEF:s och WHO:s kovidiska agenda, och som sådan går det stick i stäv med vår förståelse av den verkliga vetenskapen och situationen:

Här är Putin som i stort sett stöder det kovida narrativet.

Putins enda stora skillnad mot Biden-administrationens propaganda när det gäller smittsamma sjukdomar är begränsad till påståenden från både Putin och Kina, om Förenta staterna bio-labs runt om i världen, inklusive Ukraina, och vilka hot de kan utgöra mot Ryssland.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska