Dr Mark Trozzi

Putin | återkallelse och rättelse

Den 3 april publicerade vi en kort video med Rysslands president Vladimir Putin. I den videon verkade han göra ett kraftfullt ställningstagande mot de globala kovid-brotten mot mänskligheten. Vi har sedan dess fått veta att översättningen av hans tal till engelska inte var korrekt. Vi tar nu bort det inlägget.  

När vi undersöker saken närmare finner vi att Putins tal har varit mycket mer i linje med WEF:s och WHO:s kovidiska agenda, och som sådan går det stick i stäv med vår förståelse av den verkliga vetenskapen och situationen:

Här är Putin som i stort sett stöder det kovida narrativet.

Putins enda stora skillnad mot Biden-administrationens propaganda när det gäller smittsamma sjukdomar är begränsad till påståenden från både Putin och Kina, om Förenta staterna bio-labs runt om i världen, inklusive Ukraina, och vilka hot de kan utgöra mot Ryssland.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska