Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Putin | återkallelse och rättelse

Den 3 april publicerade vi en kort video med Rysslands president Vladimir Putin. I den videon verkade han göra ett kraftfullt ställningstagande mot de globala kovid-brotten mot mänskligheten. Vi har sedan dess fått veta att översättningen av hans tal till engelska inte var korrekt. Vi tar nu bort det inlägget.  

När vi undersöker saken närmare finner vi att Putins tal har varit mycket mer i linje med WEF:s och WHO:s kovidiska agenda, och som sådan går det stick i stäv med vår förståelse av den verkliga vetenskapen och situationen:

Här är Putin som i stort sett stöder det kovida narrativet.

Putins enda stora skillnad mot Biden-administrationens propaganda när det gäller smittsamma sjukdomar är begränsad till påståenden från både Putin och Kina, om Förenta staterna bio-labs runt om i världen, inklusive Ukraina, och vilka hot de kan utgöra mot Ryssland.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska