Dr Mark Trozzi

Dr Paul Alexander avslöjar den brottslighet som regeringen, Pfizer och FDA har begått

Inledning av Dr Mark Trozzi

Minns du den US FDA vill ta 55 år på sig att lämna ut dokumenten i samband med godkännandet av Pfizers experimentella "vaccin", trots att de bara tog 108 dagar på sig att granska dessa dokument och ge tillstånd för nödfall för dessa numera skändliga injektioner. Tack vare PHMPT (Folkhälso- och sjukvårdspersonal för öppenhet och insyn).) för att ha drivit denna fråga och stämt FDA. En federal domare i USA beordrade att dokumenten skulle lämnas ut till allmänheten under 8 månader i stället för 55 år..

Här finns mer information om Utlämnande av Pfizer-dokument.

Den fjärde och senaste omgången dokument som släppts, även om de är kraftigt redigerade som de andra, avslöjar att Pfizer, FDA och andra myndigheter kände till den starka naturliga immunitet som ges av tidigare infektion.

Ännu mer chockerande är avslöjandet att Pfizer, FDA och liknande regeringar runt om i världen som godkände dessa farliga injektioner visste att de injicerade personernas immunsystem omedelbart undertrycktes, vilket resulterade i en ökad risk för infektioner under veckan efter injektionen. FDA och andra regeringar höll inte bara denna kunskap hemlig, utan skapade också Bedrägliga system där människor inte officiellt betecknades som "vaccinerade" förrän 15 dagar efter injektionerna.. Detta innebär att deras immunsystem medvetet undertrycktes och att detta ledde till ökad kovidsjukdom och död bland injektionsoffren, men detta doldes genom att de märktes och räknades som "ovaccinerade" under den inledande injektionsinducerade perioden av undertryckt immunitet.

De mordiska konsekvenserna av detta motiverar den rättfärdiga tirade som Dr Paul Alexander, PhD, skriver i sin nya artikel nedan:

Artikel av dr Paul Alexander

Pfizers egen studie visade att de som tidigare smittats var skyddade från allvarlig sjukdom aka NATURLIG immunitet (med eller utan bevis på tidigare infektion); dessa bestar på Pfizer kände till naturlig immunitet.

Pfizer visste också att vaccinet ökade risken för infektion inom 7 dagar efter vaccinet, Bourla visste, Fauci visste, Francis Collins visste, Walensky visste, dessa skurkar... de ljög alla!
Dr Paul Alexander, doktor

Är detta ett oaktsamt mord?

Om dessa bestar på läkemedelsbolagen, Pfizer och Moderna etc. fick ett ansvarsskydd (PREP... PREP-lagen Immunitet från ansvar för COVID-19-vaccinerareav Alex Azar i början av 2020, bröt de inte mot villkoren i avtalet om att rapportera biverkningar etc.? Förnekar inte detta ansvarsskyddet och gör det möjligt för oss att beröva dessa vd:ar, forskare och företag allting och fängsla många av dem?

Dessa bestar har riskerat livet för våra poliser och militärer, och jag är rädd att många kommer att skadas och kanske dö på kort, medellång och lång sikt. Jag planerar att berätta varför i ett nästa inlägg.

Men låt oss koncentrera oss på det ämne som är aktuellt i dag. Nya dokument från Pfizer... den andra... enorma enorma konsekvenser!

För det första är Phil Kerpen smart, jag håller inte alltid med om hans åsikter men han är otroligt smart. Jag gillar hans balans här. Jag gillar mycket av det han säger.

Pfizer referens som vi talar om. Jag ville inte tala om FOX, för för mig är FOX samma sak som CNN, men Tucker och Laura gör fortfarande ett bra jobb. Jag berömmer henne här.

De visste att det förekom en tillfällig immunsuppression. De vita blodkropparna var undertryckta i sju dagar efter injektionen och fick COVID direkt och många blev mycket sjuka och dog ... ja, det fanns en verklig NEGATIV EFFEKTIVIT och injektionen gjorde att människor blev infekterade och blev mycket sjuka och dog ...

De ljög, de ljög alla, CDC, NIH, NIAID, Pfizer etc. och Moderna ljög alla... alla dessa folkhälsoföreträdare, våra regeringar som vi litade på, ljög och måste ställas till svars juridiskt. Vi kan inte släppa dem ur vårt grepp i en rättssal. Dessa CDC- och NIH-monster och läkare/kliniker som fick pengar för att göra denna medskyldiga korruption, som ljög för sina patienter, som inte sa till människor som fick vaxet att stanna hemma och isolera sig, för deras immunsystem var undertryckt och i riskzonen, nej nej nej, så de måste ställas till svars och fängslas om detta är sant.....ni varnade ALDRIG någon för att vara försiktig och hålla sig borta i två veckor eftersom immunförsvaret var undertryckt och lågt.... att berätta det för oss skulle ha erkänt att det fanns ett verkligt problem och att du var i riskzonen på grund av vaccinet när du tar sprutan... ett enormt problem... som Risch skulle säga, ett "icke-noll"-problem....

De har lidit av oss, dessa odjur i våra regeringar, dessa ologiska, irrationella, absurda, nonsensartade teknokrater och inlåsta galningar! dessa medicinska experter från TV, som alltid pratar och pratar rent nonsens och struntprat om COVID. de har låst in barn i två år i fönsterlösa rum till och med i Quebec... min åsikt är att de ska sitta i fängelse allihopa! det var inte ett enkelt misstag, de ville mörka i 75 år och gömma uppgifterna, de är brottslingar, IMO. Är detta oaktsamt dråp eller liknande? Min vän Doug verkar tycka det, och jag tycker det.

De CDC och NIH etc. ändrade definitionen av att vara fullt vaccinerad till den 15:e dagen efter skott, dessa bestar, dessa brottslingar... varför gjorde de detta? så att infektionerna och dödsfallen inte skulle räknas utan skulle räknas som om de fanns bland de "ovaccinerade" så att lögnaren Walensky kunde gå ut och säga att det är en pandemi bland de ovaccinerade när hon visste att hon ljög ... hon visste att de placerade skadorna och dödsfallen bland de ovaccinerade för att få uppgifterna om de vaccinerade att se bra ut när de visste att vaccinet var ineffektivt, med negativ effekt och skadligt. Det var de alla, dessa skurkar.... läkare och forskare och särskilt de vid McMaster U inom den evidensbaserade medicinen (EBM) borde hänga sina huvuden i skam eftersom de fortsätter att vara medskyldiga i en masskorruption för att sälja vaccin och fortfarande försöker förneka effektiviteten av tidig behandling genom att lägga ut falska suboptimala metodstudier... EBM dog och de som arbetar med EBM dödade den... de dödade sitt eget område... i jakt på berömmelse, bidragspengar, för att behålla sina löner....De är horor, penninghoror, de har sålt ut sina patienter och allmänheten för pengar. Det medicinska området, den kliniska medicinen, är död. Ingen respekt för dessa människor. Ingen respekt för dessa människor.

Det är verkligen skandalöst eftersom VD Albert Bourla från Pfizer (Bancel från Moderna), FDA, CDC, NIH och FDA, ja FDA, Hahn et al, måste ha känt till detta, men ändå har dessa korrumperade personer lagt ut uppgifterna på ett sätt som ljuger och vilseleder beslutsfattare och allmänheten som bara söker sanningen. De ändrade definitionen av "vaccinerad" för att åstadkomma detta. Dessa skurkar.

Fler negativa effekter och skador för de yngre? Ja, vi har sett CVST, vi har sett dödlig myokardit...

Jag vill ha ordentliga rättsliga undersökningar och ta bort alla deras pengar om det är bevisat och om det ser ut så utifrån deras egna dokument och IMO, sätta många i fängelse för detta tjänstefel.

Jag utmanar dem, kom som en grupp, ta med hela CDC, NIH, ta med Bourla från Pfsier och Bancel, och debattera mig, prata med mig, prata med McCullough, prata med Risch, prata med Trozzi, prata med Bridle, prata med Malone, prata med Oskoui (han sa det vi lär oss nu i juni 2020 i Ingraham Angle om vaccinet och data, förutseende, briljant), prata med Tenenbaum, prata med Vanden Bossche, ja, kom och prata med mig....Var som helst och när som helst, ta med er allt ni vill, kom och prata med Theresa Tam och Howard Njoo från Kanadas PHAC och Health Canada, berätta för oss hur ni fattade dessa COVID- och vaccinbeslut när det vi ser i Pfizers dokumentstudier som ni hoppades skulle vara dolda i 75 år, är att ni är ett gäng antingen ologiskt odugliga, inkompetenta, akademiskt slarviga människor, eller mycket illasinnade. Jag lutar åt det sistnämnda.

Pfizer grova lögner, brottsligt IMO

Brytning: Nyligen obearbetade dokument bevisar att Pfizer och FDA kände till den antikroppsberoende förstärkning som uppstod hos vaccinerade

Länkar för att följa och stödja Dr Paul Alexander:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska