Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Katrina Lindley Skyddar och vittnar för barnen

Introduktion

Dr Katrina LIndley MD flydde från det kommunistiska Jugoslavien som ung vuxen. Hennes erfarenhet av att leva under en kommunistisk diktatur gjorde henne klok när det gäller statlig propaganda och offentliga bedrägerier. Hon är legitimerad läkare i Texas och mor till fem barn. Dr Lindley sitter i styrkommittén för World Council of Health och är djupt engagerad i vår nuvarande kamp för sanning, frihet och mänskliga rättigheter. Hon vittnade om barn och covid den 23 mars 2022 i en tvärpolitisk undersökning i USA om den amerikanska regeringens svar på Covid-19. Dr Lindley avslöjade följande: skador av inlåsning, bland annat minskad IQ och dramatisk ökning av självmord, skador av maskering, bland annat talfel och social underutveckling, den låga risken och den milda sjukdomen hos barn i kombination med den stora immunitet som de naturligt utvecklar, och det vansinniga i "vacciner" av covid, särskilt för barn, med negativa effekter, bland annat att 1 av 2680 unga män utvecklar inflammerade hjärtan (myokardit, vilket alltid är allvarligt), och den sterilitet som kan förväntas på grund av att injektionerna ackumuleras i äggstockar och testiklar.

Du kan följa Dr Lindley på hennes webbplats https://www.katlindleydo.com/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska