Dr Mark Trozzi

Dr Katrina Lindley Skyddar och vittnar för barnen

Introduktion

Dr Katrina LIndley MD flydde från det kommunistiska Jugoslavien som ung vuxen. Hennes erfarenhet av att leva under en kommunistisk diktatur gjorde henne klok när det gäller statlig propaganda och offentliga bedrägerier. Hon är legitimerad läkare i Texas och mor till fem barn. Dr Lindley sitter i styrkommittén för World Council of Health och är djupt engagerad i vår nuvarande kamp för sanning, frihet och mänskliga rättigheter. Hon vittnade om barn och covid den 23 mars 2022 i en tvärpolitisk undersökning i USA om den amerikanska regeringens svar på Covid-19. Dr Lindley avslöjade följande: skador av inlåsning, bland annat minskad IQ och dramatisk ökning av självmord, skador av maskering, bland annat talfel och social underutveckling, den låga risken och den milda sjukdomen hos barn i kombination med den stora immunitet som de naturligt utvecklar, och det vansinniga i "vacciner" av covid, särskilt för barn, med negativa effekter, bland annat att 1 av 2680 unga män utvecklar inflammerade hjärtan (myokardit, vilket alltid är allvarligt), och den sterilitet som kan förväntas på grund av att injektionerna ackumuleras i äggstockar och testiklar.

Du kan följa Dr Lindley på hennes webbplats https://www.katlindleydo.com/

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska