Dr Mark Trozzi

En möjlighet för ungdomar från hela världen att träffas och hjälpa till att göra världen till en bättre plats.

Över till ungdomslogotypen

Över till ungdomarna är en internationell grupp för samarbete mellan personer i åldern 16-30 år. Det är en plattform för unga visionärer som strävar efter att göra världen till en bättre plats. Over to the Youth tillhandahåller kontakter mellan ungdomar och lärare som kan hjälpa dem att lyckas i sina strävanden.

Från webbplatsen Over To The Youth:

"Om du är mellan 16 och 30 år kan du ansöka om att få vara med i vårt ungdomslag. Som medlem av Over to the Youth kommer du att få möjlighet att arbeta med andra människor som delar ett gemensamt mål och få vänner med likasinnade från hela världen. Du och/eller ditt team kommer att få möjlighet att publicera videor och artiklar på overtotheyouth.com. Du kommer också att uppmuntras att starta nya initiativ när det är nödvändigt eller fördelaktigt för ditt uppdrag, och OTTY kommer att stödja sådana satsningar om de godkänns av rådet."

Pablo Lawrie

Tipsa unga människor som strävar efter en bättre värld om att kolla in och eventuellt övergå till ungdomen.

Här är en ny artikel från Over To The Youth, skriven av Pablo Lawrie. Pablo studerar vid ett universitet i Storbritannien och är son till den världsberömda medicinska forskaren och grundaren av World Council for Health, Dr Tess Lawrie. Artikeln har titeln: Tidig behandling och förebyggande av Covid-19.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska