Dr Mark Trozzi

Bright Light News intervjuar dr Robert Malone

"Det är dags att kämpa, annars kommer era barn att leva i en teknofascism resten av sina liv." - Dr Robert Malone MD

Tack till Ljusa Light Nyheter för att du åkte till lastbilschaufförernas Freedom Convoy USA, tog kontakt med Dr Robert Malone och delade denna utmärkta intervju med oss. Det finns mycket tydlig och korrekt information i dessa 18 minuter.

Dr Robert Malone med Bright Light News: "Vaccin" vetenskap och varningar; avslöjande av WEF:s infiltrationer i regeringar runt om i världen och deras ondskefulla planer; plus råd för att överleva och hjälpa till att stoppa dem.

Mer information

Dr Robert Malone MD, MS är faktiskt uppfinnaren av mRNA- och DNA-vaccinationstekniken. Hans hängivna motstånd mot hur denna teknik, som han uppfann, används och påtvingas mänskligheten, talar sitt tydliga språk om hur destruktiva dessa planer är.

Dr Malone delar med sig av vetenskapliga insikter om antikroppsmedierad selektion (se en och två) och hur "vacciner" driver utvecklingen av coronavirus (se en och två). Han avråder från boostersprutor och motsätter sig att man ska införa obligatoriska sprutor. Särskilt hos barn..

Påståenden om eventuella fördelar, t.ex. ett tillfälligt skydd mot allvarlig sjukdom eller död från dessa injektioner, är "gamla uppgifter" från tidigare virusstammar som mer liknade det ursprungliga Fauci/Wuhan-viruset, men injektionerna har drivit på utvecklingen av spikproteinet. Dessa injektioner har många risker och faror, men inga fördelar mot omicron, Uppgifterna tyder faktiskt på att de ökar risken för sjukdom och död..

Dr Malone diskuterar följande "Vaccin" inducerat Förvärvad Immunitetssyndrom ( VI-AIDS) som ligger till grund för den mängd latenta DNA-virusinfektioner som följer på injektionerna (Epstein Barr, infektiös mononukleos, bältros, herpes och cytomegalovirus) och nya, återkommande och accelererande cancerformer. Han tar också upp några av de andra negativa effekterna av tvångsinjektionerna, bland annat myokardit och de många manifestationerna av den blodpropp som orsakas av injektionerna: stroke, hjärtattacker, DVT (djup venös trombos) och lungemboli (dödliga blodproppar i lungorna).

När det gäller varför dessa farliga injektioner påtvingas mänskligheten, delar Dr Malone med sig av sina insikter om WEF och deras medarbetare i många länder däribland Jacinda Ardern i Nya Zeeland, Justin Trudeau i Kanada, Emmanuel Macron i Frankrike, Angela Merkel i Tyskland, de amerikanska guvernörerna Gavin Newsom och Jay Inslee och många andra. De är inte lojala mot sitt land eller dess konstitution, utan snarare mot denna nya WEF-enhet under Klaus Schwab, med sitt system för offentlig-privata partnerskap (fascism).  

Malone hänvisade till den nyligen genomförda Ernst Wolffs artikel "Uncovering the Corona Narrative" tillsammans med Malones introduktion. som utforskar de "lager av lögner, det ena på det andra, som verkar kräva en otroligt samordnad och globalt omfattande kontroll och utformning av information i form av propaganda och censur i en skala som tidigare var otänkbar".

"Hälsovård" är bara ett verktyg eller en ursäkt för att underlätta denna agenda för missbruk och dominans över oss alla.

När det gäller fiatvalutasystemets förestående kollaps beskriver Malone hur de finansiella mäklare som har förslavat oss ekonomiskt sedan åtminstone början av 1900-talet planerar att använda den nuvarande krisen för att införa digitala id-handlingar och digitala banklösningar som kommer att ge dem en ny maktposition och förslava mänskligheten ännu mer än tidigare.

När det gäller Ukraina noterar Malone att Rysslands president Putin också är en WEF-trainee. Även om Putin känner till och förstår WEF:s dagordning förkastar han den och motsätter sig den. Han arbetar för att få ut det stora Ryssland ur WEF-systemet.

På frågan om hur vi ska stoppa denna WEF-mardröm som håller på att utvecklas, ger Malone rådet att vi måste "avslöja" dessa WEF-agenter och få bort dem från våra regeringar och maktpositioner. Han hänvisar till ett kalkylblad som identifierar många av WEF:s fientliga agenter som är inbäddade i våra system. Du kan hitta denna information här samt inom denna artikel under rubriken "Vem är Davis-eliten? "

Malone uppmanar oss att förbereda oss för den förestående "gränshändelsen" (även kallad "kollapsen"); han uppmanar oss att förbereda oss för att överleva svåra tider.  

Avslutningsvis rekommenderar Malone att vi främjar "integritet, värdighet och gemenskap". Vi måste återuppbygga våra förbindelser.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska