Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Möt den kanadensiska visselblåsaren Dr Christopher Shoemaker MD

Här är Dr Peter Breggins senaste intervju med den kanadensiske läkaren och sanningssägaren Dr Christopher Shoemaker.

En engagerad kanadensisk läkare presenterar uppgifter som borde stoppa COVID-vaccinationen av barn världen över. I denna intervju med dr Breggin börjar Christopher Shoemaker MD med att beskriva de exempellösa och katastrofala förbuden mot att ge COVID-patienter rätt medicin. I den andra halvan presenterar han en fantastisk mängd uppgifter som visar att det faktiskt är till gagn för barn och samhället att barn får COVID, medan COVID-"vacciner" är dödliga och ökar dödligheten bland barn, ungdomar och unga vuxna enormt. Blockbuster-slutsatser presenteras med lugnet hos en erfaren och kunnig läkare. Om du ser den här intervjun vet du med säkerhet att dessa vacciner är värdelösa för barn och unga vuxna samtidigt som de tragiskt dödar betydande procentandelar av dem.

Dr Peter Breggin, som genomförde denna intervju med Dr Christopher Shoemaker, är författare till "COVID-19 och de globala rovdjuren: Vi är bytet

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska