Dr Mark Trozzi

Dr Paul Alexander uppdatering | Vakter, vetenskap och Antifa med AKs

Dr Paul Alexanders personliga uppdatering

Dr Alexander är fortfarande medlem i Freedom Convoy USA, som arbetar för mänskliga rättigheter. Det finns hot mot hans liv, men han förblir trogen sanningen, vetenskapen och människors välbefinnande. Förutom att han ofta talar offentligt fortsätter dr Alexander att vara mycket produktiv i sitt vetenskapliga skrivande. Han ger enkel tillgång till aktuell vetenskap om kovider som kan hittas på hans substack-sida: https://palexander.substack.com/

Dr Alexander avvisade nyligen ett erbjudande från Pfizer om en miljon dollar för att teckna ett kontrakt och 50 000 dollar i månaden, ett kontrakt som skulle ha tystat honom. Han har mötts av allt fler våldsamma hot, bland annat från en AK47-försedd Antifa-gängare i Maryland. Dr Alexander behöver nu beväpnad säkerhet för att fortsätta sin mycket offentliga och obetalda tjänst till mänskligheten. Därför har han kontaktat mig och andra allierade i den kovida sanningsrörelsen för att be om hjälp med att finansiera skyddet av sig själv och sin familj. Vi kan hjälpa honom ekonomiskt genom att prenumerera eller donera på hans substack-sida eller . bidra till hans GIveSendGo insamlingssida.

Läsning av Orwell 2022

Vi är också oroade över att missriktade myndigheter används mot de mest modiga och etiska sanningssägare som Alexander. Biden har bestämt att det är inhemsk terrorism att säga sanningen om allt som har med kovider att göra.

Dr Paul Alexanders uppdatering av vetenskapen om kovider.

Dr Alexander publicerade nyligen sin rapport om de senaste uppgifterna om brittiska kovider. Bland höjdpunkterna i Alexanders analys för den 9:e och 10:e veckan 2022 kan nämnas följande:

Alla uppgifter stöder vårt fortsatta rop på att sluta med dessa jäkla injektioner helt och hållet.

90% av de personer som krävde akutvård eller dog av covid var personer som hade fått en tredubbel injektion, dvs. en tredje eller "booster"-injektion.

Fler skott ger fler fall, sjukare patienter och fler dödsfall.

Uppgifterna visar också att infektionsfrekvensen med den milda omikronvarianten minskar, inte bara hos de naturliga icke-injicerade personerna, utan även hos injektionsoffren. Här finns en stark teori om varför det är så. Det har att göra med att injektionerna påverkar det medfödda immunförsvaret, och hur denna negativa effekt av injektionerna minskar på grund av evolutionen av omikrons spikprotein.   

Viruset har utvecklat sitt spikprotein som svar på injektionerna. Därför har de konstgjorda injektionsinducerade antikropparna mindre bindningskapacitet för den nuvarande omikronvariantens spikprotein. Detta innebär att de konstgjorda antikropparna förlorar en av sina toxiska effekter, nämligen att de binder sig till virusets spikproteiner så att de inte kan angripas av det medfödda immunförsvaret. Detta innebär att den utvecklade omikronvarianten undviker de konstgjorda antikropparna, vilket gör att det medfödda immunförsvaret kan göra sitt jobb igen och förstöra omikronvarianten. Dr Alexander varnar särskilt för att ta alla nya så kallade "vacciner" som stora läkemedelsföretag kan komma att driva nästa för omicron eller andra varianter som dyker upp. Sådana injektioner skulle återigen störa det medfödda immunförsvarets vitala funktion.

COVID-data från vecka 10 i Storbritannien, fram till den 6 mars, visar fortsatt negativ effekt, med högre infektion hos personer över 18 år jämfört med vecka 9. Nyckeln är det naturliga immunförsvarets starka roll.

Av Dr Paul Alexander, PHD
Dr Paul Alexander, doktor

Vi ser återigen negativ effekt och den roll som den ursprungliga antigena synden (jag kallar den "dödliga" antigena synden) och AMVE/ADE (antibody mediated viral enhancement) spelar.

Huvudsaklig slutsats: vaccinerade personer, särskilt vid den tredje boostersprutan, står för ca 90% av antalet fall av akutfall och dödsfall i förhållande till ovaccinerade personer. Att vaccinera sig innebär inte bara att du blir smittad, utan ökar också risken för allvarliga följder (sjukhusvistelse och död).

Länkar för att följa och stödja Dr Paul Alexander:

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska