Dr Mark Trozzi

Running Out Of People To Call 'White Supremacist ...
Justin Trudeau

Samtidigt som vi har fått utstå de kovida brotten mot mänskligheten har några mycket mörka politiska figurer uppstått. Dessa är de nya diktatorerna; folkets fiender, fiender till mänskliga rättigheter och frihet.

Brottslighet Minister Trudeau har blivit känd i hela världen som en kränkare av de mänskliga rättigheterna.: han är   dekadent på skattebetalarnas pengar, Utan kontakt, tekniskt okvalificerad , och korrupt. Han har förakt för de mänskliga rättigheterna och de högsta lagarna.

Det finns liknande WEF:s köttmarionetter i regeringar runt om i världen som också arbetar för att förstöra och underkuva de länder de tilldelats.. I Kanada ser vi hur kyrkoherdar låses in för att de utför sina heliga plikter. till exempel genom att ge mat till och hjälpa hemlösa. Hängivna och etiska läkare och vetenskapsmän förföljs för att de står upp mot eugenikens, steriliseringens, det ekonomiska och politiska slaveriets brott. Vi lever i en tid av biologisk apartheid. Människor utestängs från samhället och förvägras sina grundläggande rättigheter, som rätten att arbeta, samlas, röra sig fritt, visa sina ansikten, säga vad de tycker eller hindra regeringsagenter från att injicera sina barn med giftiga, förvrängda ämnen.  

Vi ser oskyldiga människor bli vilseledda, förtryckta och misshandlade, samtidigt som de mest modiga bland dem är specifikt inriktade på moderna förtryckande diktatorer.

Samtidigt tycks de mest ondskefulla ledarna inom kovid-brott mot mänskligheten ofta leva sina dekadenta liv och tycks undvika att deras onda gärningar får återverkningar. I Kanada, trots tusentals brottsanmälningar mot Crime Minister Trudeau, en lång lista över tjänstefel, och hans metaforiska miktion på den Den kanadensiska stadgan om Rirättigheter och friheter; vi ser fortfarande att han till synes är fri och har makt över vår federala regering. Han lever dekadent på skattebetalarnas bekostnad, medan ekonomin går i spinn, människor förgiftas med tvång och de som inte injiceras får sitt levebröd stulet.

Martin Luther King

Detta är frustrerande. Vi har en naturlig önskan att leva i en rättvis värld. Som Martin Luther King lärde ut kräver ett kärleksfullt samhälle rättvisa.

"Makt utan kärlek är vårdslös och missbrukande, och kärlek utan makt är sentimental och anemisk. Makt i sin bästa form är kärlek som genomför rättvisans krav, och rättvisa i sin bästa form är makt som korrigerar allt som står emot kärleken." - Martin Luther King Jr.

Det är i linje med detta som jag funderar över stora rättvisehändelser i vår historia. Tider då de mest ondskefulla och missbrukande överherrarna ställdes inför rätta. Det värmer det förtryckta hjärtat att tänka på rättvisa. Rättvisa är vägen till frihet. Rättvisa är botemedlet mot kovider.

Det rumänska folkets uppror och befrielse från Nicolae Ceausescu 1989 ger oss hopp, liksom störtandet av Benito Mussolini, den italienske diktatorn från 1922 till 1943.

Jag har funderat på att skriva till dig om Mussolini i många månader. Men schemat för att motarbeta de kovida brotten har varit mycket intensivt, på många fronter, och jag har aldrig funnit tid att slutföra detta arbete.

Mussolini vid makten
Mussolinis slut

Jag blev väldigt glad när jag i dag upptäckte att min vän Chanda Vikash från GAIA, Global Academy of Indigenous Activism i Indien, har inspirerats av detta ämne och skrivit en utmärkt artikel om Mussolini som talar till vår tid, våra rop på rättvisa och kampen mot moderna diktatorer som Trudeau med en covid-agenda.

Tack till Chanda för att du har skapat denna koncisa och insiktsfulla historiska artikel och delat den med oss.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska