Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Tragedin med vaccinet Covid i Indien

Statistiken över dödsfall och skador till följd av tvångsinjektionerna är häpnadsväckande. Men varje enskild tragedi i denna statistik är ett värdefullt liv som gått förlorat, en familj som sörjer, en hel del i en älskandes hjärta.

Här berättar en far om sin dotters död genom tvångsinjektion och vanvård.

Karunya var 20 år gammal när hon dödades genom injektion. Denna friska och intelligenta ungdom dog tre veckor efter att ha tagit den första Astrazenica Covishield-injektionen. Vår vän Chanda träffade den sörjande familjen i Coimbatore - hennes mamma Suzini, pappa Venugopalan Govindan och lillebror Kartik. Hon var inte bara familjens ljusa och livliga ledare, karnatisk sångerska, Veena- och tablaspelare, hon var också en kritisk tänkare. Den sista bok hon hade läst var 1984, som hennes mor visade mig när hon visade mig avsnitt som hon hade understrukit.

Här är en intervju av Chanda Vikash från GAIA med sin far i Coimbatore i januari tidigare i år.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska