769 idrottare har kollapsat under det senaste året.

Vem säger att injektionerna inte fungerar?

De förhindrar inte infektion eller överföring av kovider. Men de förstör immunförsvaret, stimulerande Utvecklingen av nya varianter., och rekord för död genom injektion. Om det inte vore för dessa tvångsinjektioner, Omicron skulle vara nästan ofarligt och ett bra sätt att bygga upp immunitet.. Nya uppgifter från Storbritannien visar att skadliga effekter av injektionerna fortsätter att sammansätta, eftersom vi förutspådde att de skulle göra det, med en aktuell 90% ökad förekomst av besök på akuten eller dödsfall bland de trippelinjicerade.

Dessa injektioner är så effektiva för det de gör. utformad för att göra, att till och med de starkaste människorna faller för deras dödliga kraft.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska