Lämna WHO nu | 3 WCH-experter diskuterar med Wayne Peters

Tre ledare från World Council For Health's Legal Action Committee tillsammans med Wayne Peters från Whats Up Canada.

Ledare från Världshälsorådet talar ut mot WHO:s bedrägeri och missbruk av mänskligheten. Alla nationer och alla folk bör insistera på att WHO ska lämna och avveckla sin finansiering..

Stoppa W.H.O.:s maktövertagande "fördrag/avtal om beredskap för pandemier"

Intervju med What's Up Canada?

Vilka är talarna?

PAST GUESTS - KindaSound Radio

 

Shabnam Palesa Mohamed

Advokat, journalist och förespråkare för mänskliga rättigheter. Hon är medlem av WCH:s styrkommitté och medordförande i WCH:s kommitté för rättsliga åtgärder. Tillgång till Shabnams exceptionella bibliotek för forskning och journalistik på Trial Site News.

Michael Alexander, Lawyer in Toronto, Ontario, Canada

 

Michael Alexander

Kanadensisk konstitutionell jurist med en Justice Center for Constitutional Freedom (Centrum för konstitutionell frihet) engagerar sig för att försvara rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna mot de kriminella brotten i Kanada och internationellt. Han är också medordförande i WCH:s kommitté för rättsliga åtgärder.

Dr Mark Trozzi, le seul médecin honnête et courageux en ...

 

Mark Trozzi

En veteran som är kanadensisk akutläkare och engagerad aktivist för sanning och mänskliga rättigheter. Han är medlem av WCH:s styrkommitté och sitter även i WCH:s kommitté för rättsliga åtgärder och WCH:s kommitté för hälsa och humaniora.

Utgå från WHO

Alexander, Mohamed och Trozzi representerar World Council For Health och anslöt sig till Wayne Peters i What's Up Canada för att lägga WHO:s brott på bordet och visa vägen för en massutvandring av alla folk och alla nationer från WHO. Behovet av detta förstärks av WHO:s nuvarande maktövertagande i form av deras "Fördrag/avtal om beredskap mot pandemier" som måste stoppas.

Kom gärna med oss. Tillsammans kommer vi att befria oss själva, vår värld och framtida generationer från WHO:s missbrukande diktatur och mörka planer.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska