Dr Paul Alexander | Faran och misslyckandet med de covidiska "vaccinerna"

Covid-"vacciner" leder till fler smittsamma varianter och möjligen en dödlig variant - Dr Paul Alexander, PhD med Bright Light News.

Dr Paul Alexander, doktor

Tack. Ljusa Light Nyheter för denna utmärkta nya intervju med den kovida sanningsikonen Dr Paul Alexander PhD. Dr Alexander förklarar den kovida vetenskapen så att vi alla kan förstå den. Lyssna gärna på och dela med dig av hans varningar om de förödande effekterna av att fortsätta med dessa injektioner.

Dr Alexander har gjort stora uppoffringar för att informera och skydda oss alla. Stöd och dra nytta av hans arbete på hans webbplats, och konto för undergrupp.

Medan Trudeaus skattefinansierade propagandamaskin förvirrar och vilseleder oss, Nyheter om Bright Lite ger kanadensarna riktig undersökande journalistik. Stöd och dela deras arbete.

Pfizer försökte köpa Dr Paul Alexander

Alexander tackade nyligen nej till en bonus på $1 miljon och en lön på $50 000/månad hos Pfizer - i praktiken en munkavle - för att fortsätta att leda kampen för att få våra friheter återställda. Efter att ha kämpat tillsammans med Ottawa Freedom Convoy har han omfamnats av den amerikanska konvojen som står parkerad på motorvägen i Maryland.

I denna explosiva intervju får du veta varför han tackade nej till den löjliga Pfizer-lönen, den senaste forskningen om Covid-19-vacciner och hur de leder till fler varianter, inklusive en potentiellt dödlig variant, och varför han sätter allt på spel för att kämpa för demokratin för fritt sinnade medborgares räkning.

Andra ämnen är bland annat:

  • Covid-19-vacciner - som utvecklats för den ursprungliga Alpha-stammen och därför är värdelösa mot Omicron - är icke-steriliserande (stoppar inte replikationen) och driver fram mer smittsamma varianter.
  • De fullt "vaccinerade" blir mycket mer infekterade än de "ovaccinerade" och sprider Covid-19 till de "ovaccinerade" på ett mycket snabbt sätt.
  • Om man fortsätter att använda "dessa icke-steriliserande, suboptimala vacciner" kommer det bara att leda till att det uppstår "variant efter variant efter variant [och] mer smittsamma varianter", och det skulle kunna leda till att det uppstår "en dödlig, patogen variant" som "skulle kunna ödelägga mänskligheten". Detta är ämnet för en av mina föreläsningar med titeln Synergistiskt biologiskt vapen från och med den 12 december 2021 på den brasilianska världskongressen som anordnas av Medicos Pela Vida Covid-19.
  • Covid-19-vacciner skadar sannolikt kroppens medfödda immunsystem (första försvarslinjen).

Besök Dr. Alexanders webbplats och substock (palexander.substack.com) för utmärkta banbrytande Covid- och vaccindata samt för att stödja hans viktiga arbete.

Hjälp till att stödja och sprida Bright Light News arbete. https://www.brightlightnews.com/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska