Dr Mark Trozzi

Dr Yuval Noah Harari | "Hackable Animals"

"Människor är nu hackbara djur" - Dr Yuval Noah Harari, topprådgivare till Klaus Schwab

Möt dr Yuval Noah Harari. Du kanske inte känner till honom, men han är för närvarande mycket inflytelserik i ditt och mitt liv. Han talar lugnt men säger mycket ovanliga saker.

Hans tankar och planer är baserade på extremt högteknologisk interfasering av datoriserad artificiell intelligens med våra kroppar och sinnen; hans tal är mycket akademiskt till sin karaktär, men för mig är det ändå så att jag i hans avsikter uppfattar mycket speciella andliga och mytologiska arketyper. Yuval Noah Hararis webbplats (www.ynharari.com) beskrivs han som en israelisk intellektuell, historiker och professor vid institutionen för historia vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. Han är en hängiven transhumanist och en av de främsta rådgivarna till Klaus Schwab.

WEF och WHO skapade en krisallians

Klaus Schwab och WEF är allierade och anslutna med Tedros Adhanom Ghebreyesus och WHO.

Världshälsoorganisationen (WHO) ligger i framkant när det gäller den medicinska sidan av COVID-19-pandemin, och Världsekonomiskt forum (WEF) ligger i framkant när det gäller att utforma hur vårt samhälle kommer att se ut efter COVID-19-pandemin. 

Vissa kan säga att WHO hanterar "Covid-pandemin" medan WEF utnyttjar den för att uppnå Schwabs "Great Reset".

Schwab konstaterade: "Pandemin utgör en sällsynt men smal möjlighet att reflektera, tänka om och ställa om vår värld".

Klaus Schwab och WEF har särskilda kontakter och ett stort inflytande över regeringar runt om i världen, särskilt i Kanada.

Dr Yuval Noah Harari, som är Klaus Schwabs främsta rådgivare, har ett stort inflytande över regeringspolitiken runt om i världen, även i Kanada. Han är ett centralt intellekt i styrningen av den version av framtiden som för närvarande rullas ut och påtvingas oss av dem som ofta kallas "den globala eliten eller Davos-eliten".

Vilka är Davos-eliten?

Davos grundades 1971 i Genève (Schweiz) som en "oberoende, opartisk och icke-bunden till särintressen" ideell organisation. Dess grundare är Klaus M. Schwab, professor vid universitetet i Genève, som inledningsvis bjöd in 444 chefer från europeiska företag till ett möte om företagsstyrning i Davos kongresscenter. Sedan dess är Davos det informella namnet på den årliga fyradagskonferensen som hålls av World Economic Forum i Davos-Klosters i Schweiz.

Här kan du få tillgång till den konfidentiella listan över alla som deltar i World Economic Forum 2020 i Davos. Vänster knapp för att ladda ner PDF-dokumentet med listan. Höger knapp för att söka i databasen efter namn, jobb, titel eller land.

Nu till huvudevenemanget:

Dr Yuval Noah Harari är helt klart i hjärtat av visionen och strategin hos den globala "Davos-eliten", WEF, WHO och de nuvarande innehavarna av de flesta regeringar i världen. Att höra och se vad de tycker ger var och en av oss en möjlighet att med fullt samtycke besluta om vi gillar deras visioner och planer för vår framtid, eller om vi ska skapa något helt annat, som t.ex.  Dr Shivas visiontill exempel att "vi är det verkliga livets återuppståndelse".

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab är en tysk ingenjör och ekonom. År 1971 grundade han det som skulle bli Världsekonomiskt forumdär han för närvarande är verkställande ordförande. WEF och Klaus Schwab lanserade initiativet Great Reset i juni 2020. I relation till covid-19 och detta "Stor återställning" Schwab förklarade: "Pandemin utgör en sällsynt men smal möjlighet att reflektera, tänka om och ställa om vår värld".