Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Vandana Shiva | Vi är delade och styrs. Anslut för att övervinna

Dr Vandana Shiva - 1%:s plan för att göra dig okontrollerbar genom att dela upp och styra

Dr Vandana Shiva

Jag hade förmånen att få ett samtal med Joseph Roberts från Common Ground. Joseph är väl påläst och vältalig. Han funderar över påtvingad nanoteknik och genmodifierande injektioner och andra perversioner av livet. Joseph citerade Dr Vandana Shiva när han sa: "Vi är det verkliga livets återuppståndelse".

Detta slog mig som ganska djupt, och för första gången sökte jag efter Dr Vandana Shiva och började utforska hennes arbete. Hon har en doktorsexamen i kvantfysik, bor i sitt hemland Indien och är en global ledare inom miljöhälsa. För mer information om Dr Vandana klicka här.

Jag vill dela med mig av en tio minuter lång presentation av Dr Shiva. Hennes kulturella inflytande, djupa kunskap om kvantfysik och djupa respekt för naturen för hennes budskap bortom kunskap och in i visdom.

Dr Shiva delar med sig av sina insikter om den sanna sammankopplade naturen av vår existens och de moderna perversionerna av stor teknik; Bill Gates onda hand i jordbruket, och företagens avreglering av pengar som har förvärrat den ekonomiska orättvisan som aldrig förr.

Mahatma Gandhi

Det mest intressanta är att Dr Shiva drar nytta av Indiens historia under de senaste två århundradena och lyfter fram den brittiska kolonins politik för "söndra och härska", som liksom dagens identitetspolitik används för att splittra oss, så att vi lätt kan styras och manipuleras. Dr Shivas visdom leder oss till samma lösning nu som Mahatma Gandhi nådde på 1940-talet: "the dvägra att samarbeta med orättvisa lagar..”

Vi är sammankopplade. Låt er inte luras och splittras av religion, ras, "vaccin"-status, politiskt parti eller något annat som distraherar er från vår enhet och kärleken mellan oss. Njut av det!

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


En soumettant ce formulaire, vous acceptez de recevoir des courriels de marketing de la part de : Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Vous pouvez révoquer votre consentement à recevoir des e-mails à tout moment en utilisant le lien SafeUnsubscribe®, qui se trouve au bas de chaque e-mail. Les courriels sont gérés par Constant Contact
sv_SESvenska

Dr Vandana Shiva

Dr Vandana Shiva är en världsberömd miljötänkare, aktivist, feminist, vetenskapsfilosof, författare och förespråkare för vetenskapspolitik. Hon är grundare av Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (Indien) och ordförande för Navdanya International. Hon utbildade sig till fysiker vid University of Punjab och disputerade på en doktorsavhandling om "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" vid University of Western Ontario i Kanada. Senare övergick hon till tvärvetenskaplig forskning inom vetenskap, teknik och miljöpolitik, som hon utförde vid Indian Institute of Science och Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. 1982 grundade hon Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), ett oberoende forskningsinstitut som tar itu med vår tids viktigaste ekologiska problem, och två år senare Navdanya ("nio frön"), rörelsen för att försvara den biologiska mångfalden och småbrukarna. År 2011 grundade hon Navdanya International i Italien och är ordförande för den internationella kommissionen för framtidens livsmedel och jordbruk, som grundades tillsammans med den dåvarande presidenten för regionen Toscana. Hon har fått många utmärkelser, bland annat 1993 Right Livelihood Award, även känt som det "alternativa Nobelpriset", och utsågs till en av de fem viktigaste personerna i Asien av AsiaWeek 2001. Shes är en produktiv författare och har skrivit många böcker och sitter i styrelsen för International Forum on Globalization och är medlem av den verkställande kommittén för World Future Council.