Dr Mark Trozzi

Lämna WHO. Detta är ingen sport för åskådare

Åtgärder som krävs

"Arbetet är stort men arbetarna är få."

Online Covid-19 Workplace Preparedness | PretoriaMånga människor vet att den kovida agendan är ond. De försöker att inte ta emot skottet, gör det bästa av sin nuvarande situation och är lite lättade när den auktoritära stöveln som står på deras mänskliga rättigheter lättar lite.  

När vissa "covidrestriktioner" har lättats upp kan de komma ut och njuta av en liten smak av livet före covid (före covid). De kanske till och med kan gå på gatan utan munkorg i ansiktet eller gå in i en affär utan att bevisa att de har genomgått osäkra och ineffektiva experimentella genetiska injektioner.More states lift mask mandates and Covid restrictions

Deras kritiska tänkande är intakt. Dessa människor vet att Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam och andra är onda. De vet att dessa skurkar är djupt engagerade i att med överlagda och iscensatta åtgärder förgifta och förslava oss alla. Vi har levt som slavar i två år redan på grund av en falsk pandemi , falsk statistik och vilseledande PCR-tester, som kulminerade i dödliga tvångsinjektioner. Allt detta påtvingades av den förbannade WHO.

Dessa smarta människor vet också att det finns några riktigt bra människor som offrar och riskerar allt för att berätta sanningen och stoppa detta tyranni. De står upp mot fiendens ockuperade regeringar och institutioner. De kämpar med allt de har för att återupprätta våra mänskliga rättigheter, inklusive vår rätt till liv.  

De smarta människor som försöker undvika att ta skottet beundrar och är tacksamma för de tappra sanningssägarna och aktivisterna. De hoppas och ber att deras förkämpar ska vinna, men däri ligger problemet.

"Arbetet är stort men arbetarna är få."

Över hela linjen behöver vi fler människor som blir mycket aktiva i denna kamp för våra liv.

Alla, vare sig de inser det eller inte, har allt på spel i det här kriget. If Om det kriminella kovida företaget fullföljer sin agenda går vi in i en mycket mörk tidsålder. De kriminella covidernas planer innebär att de flesta av oss dör och att resten modifieras, förses med mikrochip och förslavas. Det är därför som de mest medvetna vetenskapsmännen, läkarna, advokaterna, journalisterna, aktivisterna och andra kämpar med sådan glöd. Vi vet att allt står på spel. Ingen av oss kan behålla någonting, inklusive våra grundläggande mänskliga rättigheter, om vi inte vänder på detta.

En liten andel av de människor som förstår den onda agendan kämpar som om våra liv hängde på det (vilket de gör), men det räcker inte. Allas liv beror på detta. Varje framtida liv beror på detta.

Vad ska man göra? Var ska man börja? Vad är den aktuella åtgärden?

Trump says World Health Organization 'really blew it' on ...Stoppa Världshälsoorganisationen!

Världshälsoorganisationen, som styrs av den ondskefulle dr Tedros, har blivit ett vapen som används mot oss. WHO är för närvarande mycket aktiv för att framkalla mer makt över ditt liv och våra nationer. Här är Dr Rob Verkerk insikter om WHO:s "Pandemic Preparedness Treaty" (fördrag om beredskap för pandemier) - en plan för att avskaffa varje människas makt över sin egen kropp. Hur stoppar vi WHO? Det första stora steget är att lämna WHO.

På alla nivåer, i kommunikation med alla myndigheter, med alla politiker och i varje val och debatt: vi måste insistera på att lämna WHO. Det innebär att vi måste stoppa all finansiering av denna kriminella organisation och att vi måste eliminera WHO från våra länder.

WHO-chefen Tedros och andra är extrema brottslingar. Rättvisan bör se till att de arresteras eller lagligen skjuts. Den första och renaste åtgärden för att stoppa dem är att vi reser oss i alla länder och insisterar på att vårt land utövar sin suveränitet och lämnar WHO. WHO:s skurkar kommer att ta fram papper som påstår att vi inte kan göra det, och som hävdar att de har en bred auktoritet över våra liv och våra länder, men vi måste säga till dem att de kan skjuta upp alla fördrag eller kontrakt som de tror ger dem auktoritet över våra nationer och våra liv. Vi förklarar vår suveränitet. Vi förkastar deras anspråk på auktoritet.

Åtgärder: Främja detta dokument.

Här är ett kortfattat dokument som är viktigt att studera och främja. Detta dokument och länkarna i det ger en solid förståelse för de aktuella åtgärder som WHO vidtar för att fullborda sitt strypgrepp på mänskligheten: deras så kallade "Pandemic Preparedness Treaty or Agreement". Dela gärna detta dokument med många olika aktörer. Skriv till dina medlemmar i federala, regionala eller delstatliga regeringar för att upplysa dem om det ondskefulla WHO. Kräv att WHO snarast ska lämna och helt avfinansieras.

Detta dokument är en del av våra första brådskande steg för att rädda oss själva och stoppa WHO.

Vill du veta mer?

Här är Dr Rob Verkerks insikter om WHO:s "Pandemic Preparedness Treaty", som är en plan för att i "hälsans" namn avskaffa varje människas makt över sina egna kroppar och liv. https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/

Vem är Tedros, chef för WHO?

Vad är hans förflutna? Han är inte ens läkare. Hur blev han chef för WHO?

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska