Expert Dr Sucharit Bhakdi | Varför injektioner inte är bra

Ingen nytta. Allvarliga skador. Infertilitet. Kumulativ fara. Koncisa och tydliga förklaringar av den bästa virologen och immunologen Dr Sucharit Bhakdi.

Stoppa injektionerna, arrestera förövarna.

Det finns inget subtilt om hur ineffektiva och farliga de så kallade "covid-19-vaccinerna" är. Lögnerna och brottsligheten i samband med främjandet av dem är absolut och allvarligt. Profiterarna och förövarna av dessa tvångsinjektioner bör alla fängslas omedelbart, och alla tillstånd för deras nödanvändning måste omedelbart återkallas. Detta är några av de insikter som den imminenta virologen och immunologen Dr Sucharit Bhakti delade med sig av i denna kortfattade och uppriktiga presentation inför Världshälsorådet den 14 mars 2022.

Dr Bhakti beskriver de viktigaste mekanismerna för skadorna från covidinjektionerna. Han varnar oss för dem i klara ordalag och utan att ta hänsyn till de fiender han har skapat bland de mest ondskefulla människorna i världen: de som begår brott mot mänskligheten med covid-19.

Dr Bhakdi beskriver farorna för vår fertilitet och den mycket reella faran för att dessa injektioner kan decimera den mänskliga befolkningen. Riskerna för amning av spädbarn och risken för genetisk modifiering av vår avkomma innan de ens har blivit avlade är mycket verkliga.

Han ger också råd till patologer om hur de på ett tillförlitligt sätt kan upptäcka det covid-injektionsinducerade spikproteinet och autoimmuna sjukdomsprocesser, både på biopsier av levande patienter och på obduktioner. Detta är mycket viktigt; utan en ordentlig vävnadspreparation ignoreras de mycket direkta skadorna och dödsfallen från dessa injektioner. Rättvisa kräver bevis, och i det här fallet kräver bevisen lämpliga mikroskopiska färgningstekniker. Som dr Ryan Cole har sagt: "Man kan inte hitta det man inte letar efter".

Prof Sucharit Bhakdi har publicerat över trehundra artiklar inom virologi, immunologi, bakteriologi och parasitologi. Han har fått 11 vetenskapliga utmärkelser samt Rheinland-Pfalz förtjänstorden. Från 1990 till 2012 var professor Bhakdi chefredaktör för tidskriften Medical Microbiology and Immunology.

Detta är en fullspäckad 30-minuters presentation. Dr Bhakdi är en så intelligent och lugn person; det krävs en allvarlig situation för att han ska välja en så aggressiv hållning mot stora läkemedelsföretag och deras medhjälpare, till försvar för oss alla.

Tack och välsignelse till Dr Sucharit Bhakdi.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska