Dr Mark Trozzi

Sydafrikas president Ramaphosa böjer sig för den kovida agendan

Den så kallade "presidenten" böjer sig för den kovida agendan för att bearbeta och förslava mänskligheten.

På tisdagen satt Sydafrikas befolkning i väntan på president Cyril Ramaphosas tal till nationen om "utvecklingen av covid-19".

Det finns många stora vetenskapsmän, jurister och människorättsaktivister i Sydafrika. Jag känner och arbetar med många av dem. De har fört sanningen om covid fram till folket, domstolarna och politikerna. Så i tisdags anslöt jag mig till mina frihetskämpande vänner i Sydafrika i en optimistisk förväntan inför presidentens tal.

När han skulle börja drömde jag om att Ramaphosa bara skulle säga några enkla sanningar som: det har aldrig funnits någon riktig pandemi, PCR är ett bedrägeri, Gates, Tedros och Fauci är mordiska psykopater, injektionerna är inte riktiga "vacciner", injektionerna är inte säkra eller effektiva. I min dagdröm skulle Ramaphosa också tillkännage följande: ett omedelbart stopp för alla sådana injektioner, regeringens åtagande att tillhandahålla billig, säker och överkomlig behandling med kovid till alla som vill ha eller behöver det, att alla kovidmandat var olagliga, omotiverade och omedelbart upphävda, och att Sydafrika ansluter sig till en internationell koalition för att fängsla och åtala en lång rad kovidbrottslingar, däribland Gates, Tedros, Fauci och andra. I min lyckliga dröm skulle Ramaphosa också tillkännage att WHO kommer att få ett fullständigt bidrag och stämmas tillsammans med de stora läkemedelsbolagen. Slutligen skulle han förneka förövarnas försvar av "ansvarsfrihet", eftersom det inte finns någon ansvarsfrihet för brottsliga handlingar. Slutligen skulle Ramaphosa, i min dagdröm, åta sig att forska och behandla offren för injektionerna och avväpna alla 5G-torn för säkerhets skull.

När Ramaphosa började läsa på telepromptern meddelade han tyvärr att Sydafrika "går in i pandemins tredje år". Han hävdade att Sydafrika hade 3,7 miljoner "fall" och nästan 100 000 "registrerade dödsfall av covid-19". Hans tal saknade all ärlighet, verklig vetenskap och trovärdigt ledarskap. Det var helt enkelt nästa steg i det långvariga missbruksspelet Simple Simon Says. Tyvärr är den sydafrikanska presidenten en globalistmarionett och bör endast få de belöningar som ges för förräderi och dåligt skådespeleri.

Om du vill höra den sydafrikanska versionen av WEF/WHO-manuset, kan du se videon här. Vi kan förvänta oss att deras hantlangare kommer att leverera samma budskap runt om i världen. Den enda sanningen i det är att det verkligen är den kriminella kovidföretagets nuvarande propaganda.

Intelligenta kommentarer från sydafrikaner

Även om innehållet i Ramapfosas tal inte var värt tillräckligt mycket toalettpapper för att skriva det på, gjorde det sydafrikanska folket många koncisa och intelligenta kommentarer.

Bournville Bill: " Den här mannen borde få en Oscar för sitt hjärtliga och empatiska tal. Inte alls för att han är övertygande, utan för att han kan tala så länge utan att bryta karaktären och för att han håller ansiktet kallt när han vet att hans tal bara är en enda stor massa kak. "

Wayne Pillay: "Vi behöver information om mer angelägna frågor. Strömavbrott, vattenbrist, vad gör ni för att minska brottsligheten som har eskalerat, och framför allt vad gäller inflationen."

Celia Coles: "Det skulle potentiellt ge hälsovårdsdepartementet en enorm makt att kontrollera befolkningen, inklusive att hålla restriktioner på plats på obestämd tid.Lagen om katastrofhantering hade en gräns."

Harold Nkgudi: "Sanningen är att världen borde lära sig av Afrika. Med det lägsta vaccinintaget och färre dödsfall råder det ingen tvekan om att naturlig immunitet är det bästa alternativet, vilket presidenten medgav i sitt tal. Fallet är avslutat."

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska