Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Nya bilder av parlamentsledamöter i Europa som tillrättavisar Trudeau

"Han är som Ceaușescu i Rumänien." - Europaparlamentariker Tehres

Mislav Kolakusic | Kroatisk ledamot av Europaparlamentet och före detta domare (2 min)

Cristian-Vasile Terheș | Rumänisk ledamot av Europaparlamentet

På tal om Trudeau säger Tehrhes: "Han är som Ceaușescu i Rumänien". (1.5 min)

Vem är denne Ceaușescu som Terhes talar om?

Nicolae Ceaușescu

Nicolae Ceaușesculiksom Trudeau, var en kommunistisk diktator. Han och hans hustru Elena styrde Rumänien i cirka 24 år med järnhand. Under deras styre försämrades de ekonomiska förhållandena och de mänskliga rättigheterna i Rumänien kraftigt, vilket liknar det som Trudeau gör i Kanada.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska