Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Att jämföra Justin Trudeau med Nicolae Ceaușescu

Vem är denne Nicolae Ceaușescu?

Nicolae Ceaușescu

Nicolae Ceaușescu, liksom Trudeau, var en kommunistisk diktator. Han och hans hustru Elena styrde Rumänien med järnhand i cirka 24 år. Under deras styre försämrades de ekonomiska förhållandena och de mänskliga rättigheterna i Rumänien kraftigt, vilket liknar det som Trudeau gör i Kanada. Dagarna före jul 1989 började det rumänska upproret i den västra staden Timisoara, där en lokal pastor, László Tőkés, tog ställning mot myndigheterna och hans lojala församlingsmedlemmar stod på hans sida. Pastor László Tőkés beskriver Ceaus fallșescu och hur revolutionen började utanför hans eget hus.

Här är en kort berättelse om Rumäniens störtande av Ceaușescu (2.5 min)

Här finns en video om Nicolae och Elena Ceausecsu's gripande (1 min)

Verkar Ceausecsus hustru lika galen som denna kvinna? (2 min)

Vad hände med Nicolae och Elena?

Nicolae och hans fru Elena avrättades av en exekutionspluton. (Du kan hitta videon om du vill)

För skurkar: Rumänien hade Ceausescu, Kanada har Trudeau. Bland hjältarna hade Rumänien framför allt pastor László Tőkés; Kanada har sin egen.

Pastor Artur Pawlowski. (1 min)

Pastor Henry Hildebrandt ( 2 min)

Det finns många andra som står upp mot Trudeaus nuvarande tyranni.

Behåll tron! Ha en bra dag!

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska