Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Zev Zelenko avslöjar den globalistiska transhumanistiska agendan.

Intervjun ovan i sin helhet: Dr Zev Zelenko avslöjar globalisternas transhumanistiska agenda. Intervjun är knappt 1 timme och 40 minuter lång.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska