Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Zelenko om Biden, Fauci och Gates

I det här 6 minuter långa avsnittet delar Dr Zelenko med sig av sina tankar om den tillträdande presidenten Joe Biden, inklusive vem som drar i hans marionettsträngar. Han fortsätter med att diskutera dr Anthony Fauci och Bill Gates. Detta utdrag kommer från en hel intervju på 1 timme och 40 minuter mellan Dr. Zelenko och Jamie Glazov.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska