I det här 6 minuter långa avsnittet delar Dr Zelenko med sig av sina tankar om den tillträdande presidenten Joe Biden, inklusive vem som drar i hans marionettsträngar. Han fortsätter med att diskutera dr Anthony Fauci och Bill Gates. Detta utdrag kommer från en hel intervju på 1 timme och 40 minuter mellan Dr. Zelenko och Jamie Glazov.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska