Dr Zelenko om Biden, Fauci och Gates

I det här 6 minuter långa avsnittet delar Dr Zelenko med sig av sina tankar om den tillträdande presidenten Joe Biden, inklusive vem som drar i hans marionettsträngar. Han fortsätter med att diskutera dr Anthony Fauci och Bill Gates. Detta utdrag kommer från en hel intervju på 1 timme och 40 minuter mellan Dr. Zelenko och Jamie Glazov.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska