Dr Mark Trozzi

Dr Zelenko | Lätt att förstå och utan agenda intelligens

Insikter med stora bilder som är förankrade i detaljerad forskning och kunskap

Sedan lanseringen av covid-19 har det förekommit mycket felaktig information och förvirring. WEF:s och WHO:s köttdockor fyller luften med lögner och propaganda. Mindre underhuggare kontaminerar auktoritetspositioner och övervakar en global lek med "Simon-Says", vilket gör att många tvingas till ett patetiskt tillstånd av anpassning till nonsens.

Dr Zelenko är däremot en lugn, välutbildad, ärlig, klok och ädel man. Han är andligt medveten och ansvarstagande. Han är en av grundarna av etisk och effektiv behandling av covid-19. Han är inte en köttpuppa, inte en lögnare, inte en propagandist och inte en slav av pengar. Jag fortsätter att vara tacksam för dr Zelenkos forskning, insikter och enkla och ärliga språk.

Om Dr Zelenko, M.D.

Vladimir Zev Zelenko, läkare

Dr Zelenko tog examen summa cum laude med en B.A.-examen i kemi från Hofstra University. Efter att ha fått ett akademiskt stipendium för att studera vid S.U.N.Y. at Buffalo School of Medicine tog han sin doktorsexamen i maj 2000. Dr Zelenko avslutade sin AT-tjänstgöring som familjeläkare vid South Nassau Communities Hospital i Oceanside, New York i maj 2004. Sedan dess har Zelenko praktiserat familjemedicin i Hudson Valley i New York. Han har av sina patienter beskrivits som en familjemedlem för tusentals familjer och är medicinsk rådgivare till den frivilliga ambulanskåren i Kiryas Joel, New York. I mars 2020 var dr Zelenkos team ett av de första i landet som framgångsrikt behandlade tusentals Covid-19-patienter i en prehospital miljö. Dr Zelenko utvecklade sitt numera berömda "Zelenko-protokoll", som har räddat oräkneliga liv världen över, medan han kämpade mot återkommande och metastaserande sarkom, genomgick en operation med öppet hjärta och aggressiv kemoterapi. Han har också kämpat mot obevekligt förtal från media och hot mot hans person. Dr Zelenko är en observant ortodox jude, gift och har åtta barn, och har skrivit två böcker som heter Metamorphosis och Essence to Essence.

Underrättelser från Dr Zelenko

1. Dr Zev Zelenko | Tyranner och dödshandlare

Dr Zev Zelenko om tyranner, dödsköpare och mänsklighetens fiender; Castro-Trudeau, Freeland, Gates och Fauci deltar i samtalet. Se tydligt den stora bilden och insikter för vår väg framåt.

2. Dr Zelenko om Biden, Fauci och Gates

I det här 6 minuter långa avsnittet delar Dr Zelenko med sig av sina tankar om den tillträdande presidenten Joe Biden, inklusive vem som drar i hans marionettsträngar. Han fortsätter med att diskutera dr Anthony Fauci och Bill Gates. Detta utdrag kommer från en hel intervju på 1 timme och 40 minuter mellan Dr. Zelenko och Jamie Glazov.

3. Dr Zev Zelenko avslöjar den globalistiska transhumanistiska agendan

Intervjun ovan i sin helhet: Dr Zev Zelenko avslöjar globalisternas transhumanistiska agenda. Intervjun är knappt 1 timme och 40 minuter lång.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska