EMF och 5G | Ett allvarligt hot mot vår hälsa

Inga studier som visar att 5G är säkert

Innan covid lanserades undersökte jag noggrant EMF (mikrovågsstrålning från mobiltelefoner) och 5G. Efter många timmars forskning under en sexmånadersperiod började jag få ett gediget grepp om ämnet och visste att det var ett stort hälsoproblem. Jag nådde ut till federala och provinsiella politiker som en bekymrad läkare som gav regeringen råd om ett stort hot mot människans och miljöns hälsa. Det stod klart för mig att det inte fanns några riktiga säkerhetsstudier som höll tillbaka mobiltelefonindustrin och att de hade spenderat noll dollar på forskning om biologiska effekter av 5G-tekniken.

Vad hände när jag kontaktade regeringen om 5G-frågor?

Det finns tydliga bevis för att EMF-strålning har spridits och fortsätter att spridas på ett vårdslöst sätt. Mobiltelefonstrålning och andra källor till mikrovågsstrålning orsakar cancer, infertilitet, neurologiska sjukdomar, psykologiska störningar med mera. De utgör också ett allvarligt hot mot honungsbin, vilket gör dem till ett allvarligt hot mot hela vår livsmedelsförsörjning.  

Hösten 2019, som svar på e-postmeddelanden som jag hade skickat till min kanadensiska federala parlamentsledamot, tog en vänlig federal byråkrat kontakt med mig. Han sa att han hade läst mitt material och delade min oro; han oroade sig för sin fru, sina barn och framtiden på grund av EMF och den förestående 5G-utbyggnaden. Jag var till en början lättad över att någon i den federala regeringen delade mina insikter och farhågor. Men när jag frågade honom vad regeringen skulle göra åt saken svarade han "ingenting". Han förklarade att mobiltelefonföretagen har "mer makt än den federala regeringen" och att regeringen därför "varken kan eller vill göra något åt saken". Han rekommenderade att jag ändå skulle fortsätta att informera folk.

Sedan lanserades covid. Covid-vetenskap, folkbildning och aktivism blev mitt livs centrum från och med då till och med nu. Trots deras betydelse samlade mina många filer om EMF och 5G damm under de senaste två åren. Jag har haft för avsikt att skriva utförligt om ämnet, men aktivismen mot covid-agendan har hållit mig mycket upptagen. Jag har bestämt mig för att här och nu vara kortfattad, men att berätta om en del av den viktiga vetenskapen och oron, och dela med mig av användbara resurser. Det är ett viktigt ämne och ett annat allvarligt hot mot vår hälsa och framtid.

I början av 2020, när vi alla till att börja med sattes i fängelse i våra egna hem för att "plana ut kurvan", hände en märklig sak. Medan de flesta av oss stämplades som "oviktiga" och våra företag och jobb avbröts installerades 5G-teknik i många städer runt om i världen, inklusive Ottawa. Min son bodde i Ottawa. Han var inlåst i sin lägenhet, men kunde se hur arbetsgrupperna installerade 5G-teknik längs gatorna utanför.

Under de följande månaderna framkom andra intressanta fakta. Många platser med de värsta utbrotten av kovider var också platser där 5G nyligen installerats. Många intensivvårdsavdelningar som tog hand om de sjukaste covid-patienterna, t.ex. i New York, fick omfattande donationer av "smart utrustning" som kopplar samman allting genom 5G-strålning. Dessa intensivvårdsavdelningar översvämmades av 5G-strålning.

Redan före 5G var EMF en allvarlig men dold hälsokris för människor och miljö. Dr Devra Davis höll denna föreläsning i Australien 2015 om EMF-strålning och hälsoeffekter. Om jag bara kan rekommendera en föreläsning eller video för att fastställa verkligheten av allvarliga hälsoproblem med EMF, så är det denna. Dr Davis meriter är exceptionella; det är svårt att hitta en mer kvalificerad forskare i världen!

Ökad oro för 5G-frekvenser

Mobiltelefonstrålning före 5G är faktiskt en viktig källa till sjukdomar och ett allvarligt hot mot vår värld, men 5G ger dessa problem en högre grad av oro. Här är några av de ökade farhågorna i samband med 5G.

För det första används högre frekvenser av mikrovågsstrålning i 5G. En av de målfrekvenser som utrustningen ska klara av är 60 GHz. Denna frekvens har en särskilt oroande interaktion med den mest grundläggande molekylen i vår tillvaro: syre. De flesta frekvenser av mikrovågor passerar genom molekylärt syre utan någon större interaktion. Mikrovågsstrålning i 60 GHz absorberas dock nästan helt av molekylärt syre.

Har syremolekyler som exciteras och vibreras av 60 GHz mikrovågsstrålning problem med att binda till hemoglobin i vårt blod? Kan detta förklara den Läkare på intensivvården i Brooklyn som i början av 2020 utropade, tWHO:s protokoll för behandling av kovider inte fungerade.? Folk dog med dessa protokoll, och sjukdomen verkade för honom mer likna höjdsjuka?

Det är åtminstone en rimlig fråga. Om man skakar syremolekylerna med 60 GHz mikrovågor är sannolikheten stor att dessa molekyler störs i sin noggranna och exakta växelverkan med syrebindningsställena på hemoglobinmolekylerna i våra röda blodkroppar.  

För det andra använder 5G teknik med riktade strålar. Med annan mobiltelefonteknik, inklusive 4G, finns det ett jämnt fördelat fält av elektromagnetisk strålning, och användaren och hans mobiltelefon interagerar med det. Men med 5G är sändartornen riktade mot användaren. Mikrovågsstrålen koncentreras och riktas mot användaren. Detta resulterar i en mycket högre stråldos.

Den tredje 5G-strålningen har ett kortare effektivt avstånd och blockeras lätt av träd. Det är därför det förekommer omfattande avsiktlig förstörelse av träd i städer och stadsdelar där 5G byggs ut. Det är också därför som dessa strålningstorn är så många och placerade så nära varandra. När någon som använder en 5G-mobiltelefon går längs gatan turas tornen om att rikta strålningsstrålen mot dem och underlätta deras samtal.

Det finns fler problem med 5G-tekniken, bland annat att dessa frekvenser tidigare endast har använts inom vapentekniken.

Under de senaste åren, Dr Arthur Firstenberg, har varit en global ledare som slagit larm om EMF och särskilt om 5G-strålning. Firstenberg tog Phi Beta Kappa-examen från Cornell University med en examen i matematik och studerade sedan vid University of California, Irvine School of Medicine från 1978 till 1982. Han är författare till följande böcker Den osynliga regnbågen: En historia om elektricitet och elektricitetife.

Världshälsorådets generalförsamling fokuserar i dag på 5G och dess inverkan på vår hälsa. Bland talarna finns Arthur Firstenberg, Dr Pri Bandara och koalitionspartnern 5G Virus Platform. Vi kommer också att få sällskap av en musikalisk gäst, Markus Stockhausen.

Kom till oss kl. 15.00 EDT (Toronto), 19.00 GMT (Storbritannien) genom att klicka här.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska