Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Sucharit Bhakdi | Intensivt nytt material

Det så kallade "vaccinet" har "ingen som helst nytta... men har förmågan att döda dig på mer än en miljon sätt... Detta ser ut att vara överlagt.

Detta ser ut att vara överlagt.

I en kortfattad ny video förklarar Dr Bhakti att de så kallade "vaccinerna" är "medel som inte har någon som helst nytta... men som har förmågan att på en miljon sätt döda dig... Det ser ut att vara överlagt."

Dr Sucharit Bhakti är live på WCH:s generalförsamling

Du är inbjuden att delta i Dr Bhakti live idag, Ma14 mars kl. 14.00 EST (Toronto), med oss i Världshälsorådets generalförsamling.

Omfattande och kostnadsfria resurser hos Världshälsorådet

Dra nytta av de omfattande samlingarna av kostnadsfria resurser på Världshälsorådet: korrekt, säker och effektiv behandling av covid; vägledning för att överleva och återhämta sig från tvångsinjektioner och tvångsinjektioner (Resurs 1, Resurs 2); optimera ditt immunförsvar; Förståelse för avskiljning av spikproteinröda varningar; viktiga verktyg för att hjälpa oss att återupprätta mänskliga rättigheter och frihet; och mycket mer.

Tänk på följande bidra till att stödja Världshälsorådet för hälsa

Bortom bevisen

I den här tio minuter långa presentationen går Dr Bhakti längre än bevisen för brottet och hjälper till att leda den nödvändiga lagliga jakten och åtalet mot de globala rovdjuren som driver de kovidiska brotten.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska