Dr Sucharit Bhakdi | Intensivt nytt material

Det så kallade "vaccinet" har "ingen som helst nytta... men har förmågan att döda dig på mer än en miljon sätt... Detta ser ut att vara överlagt.

Detta ser ut att vara överlagt.

I en kortfattad ny video förklarar dr Bhakdi att de så kallade "vaccinerna" är "medel som inte har någon som helst nytta... men som har förmågan att på en miljon sätt döda dig... Det ser ut att vara överlagt."

Dr Sucharit Bhakdi är live på WCH:s generalförsamling

Du är inbjuden att delta i Dr Bhakdi live idag, Ma14 mars kl. 14.00 EST (Toronto), med oss i Världshälsorådets generalförsamling.

Omfattande och kostnadsfria resurser hos Världshälsorådet

Dra nytta av de omfattande samlingarna av kostnadsfria resurser på Världshälsorådet: korrekt, säker och effektiv behandling av covid; vägledning för att överleva och återhämta sig från tvångsinjektioner och tvångsinjektioner (Resurs 1, Resurs 2); optimera ditt immunförsvar; Förståelse för avskiljning av spikproteinröda varningar; viktiga verktyg för att hjälpa oss att återupprätta mänskliga rättigheter och frihet; och mycket mer.

Tänk på följande bidra till att stödja Världshälsorådet för hälsa

Bortom bevisen

I den här tio minuter långa presentationen går Bhakdi längre än bevisen för brottet och hjälper till att leda den nödvändiga lagliga jakten och åtalet mot de globala rovdjuren som driver de kovidiska brotten.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska