Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Dr Paul Alexander "De har låst oss, låt oss låsa dem!"

Frihetskonvojen och Dr Paul Alexander går framåt!

Vi älskar Dr Paul Alexander. Vi är så tacksamma över att ha honom bland oss. Vi ber om kontinuerligt skydd, välsignelse och vägledning för honom och hans familj.

Dr Alexander har stått emot det kriminella kovidföretaget och strikt hållit sig till och delat med sig av sanningen. Han har inte tvekat från sanningen trots dödshot, hårda propagandakampanjer och ekonomisk och yrkesmässig förföljelse.   

Han tjänade troget Canadian Truckers Freedom Convoy som förde så mycket kärlek och fred till vår nations huvudstad tills brottsminister Trudeau beordrade fega och våldsamma attacker mot folket. Trots denna patetiska kriminalminister har frihetskonvojen vuxit och spridit sig över hela världen, även hos våra kusiner söderut i USA.

Dr Paul Alexander är där, varje steg på vägen, han står i kylan, reser genom natten, saknar sitt hem, men skyddar och tjänar verkliga människor, tjänar dem med kunskap, sanning, kärlek och visdom.  

Här är en tio minuter lång video där Dr Paul Alexander talar till det goda folket i Freedom Convoy USA i Hagerstown, Maryland, helt nyligen den 11 mars.

Sanningsenligt och passionerat - detta är ett episkt tal!

Vi kan prenumerera på, följa och stödja dr Paul Alexander direkt på hans substack-sida:  https://palexander.substack.com/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska