En fågelperspektiv på kontroversen om Ivermectin

Det är sällsynt att personer blir mycket sjuka av ett coronavirus. För dem som drabbas finns det mycket säkra och effektiva behandlingar som dramatiskt minskar lidandet och dödsrisken.

I många länder är det tyvärr så att tillgången till och kunskapen om dessa fantastiska protokoll för tidig behandling strikt undertrycks av regeringar och medicinska institutioner. Detta ökar antalet patienter som utvecklas till att behöva läggas in på sjukhus, liksom antalet dödsfall.

Ivermektin är det säkra och prisvärda bästa läkemedlet för att avbryta replikationen av coronavirus. Det är en viktig del av effektiva covidbehandlingar som minskar risken att dö med 85% och mer.

De kriminella som driver den covida agendan behöver begrava ivermektin, eftersom förekomsten av denna säkra och effektiva behandling av deras virus eliminerar deras kvasi-juridiska rättfärdigande av nödtillstånd för deras experimentella lösning: tvångsinjektioner av kovider.

Dessa bedrägligt motiverade tvångsinjektioner och tvångsinjektioner har gjort historiens största ekonomiska vinster, samtidigt som de har dödat och skadat många fler människor än vad alla riktiga vacciner någonsin har gjort, för alla sjukdomar tillsammans under de senaste trettio åren.

Alla medbrottslingar i det kriminella kovidföretaget hindrar användningen av ivermektin, trots de omfattande vetenskapliga bevisen för dess stora säkerhet och effektivitet. De lurar allmänheten och undertrycker läkares, medicinska forskares och andra experters naturliga kommunikation för att fritt kunna tala om ivermektin, eller något annat som ifrågasätter diktaten från Den oheliga triaden Tedros, Gates och Swissmedic..

Tyvärr är de federala regeringarna i många länder, inklusive Kanada, starkt infiltrerade av WEF- och WHO-agenter (som Trudeau, Freeland och många andra). WEF-chefen Klaus Schwab skryter med att hans agenter innehar mer än hälften av kabinettsplatserna i många länder, däribland Kanada..

I länder som är mindre infiltrerade av WEF och WHO skriver läkare rutinmässigt ut säkra tidiga behandlingar som inkluderar Ivermectin med stor framgång. Nästan ingen behöver läggas in på sjukhus eller dör av covid-19, oavsett variant.

I WEF/WHO-dominerade länder som Kanada förbjuder de medicinska regleringsorganen faktiskt förskrivning av Ivermectin. De arbetar mycket hårt för att krossa karriärerna för bra läkare som skriver ut det eller talar om vetenskapen om dess viktiga roll som en del av en säker och effektiv behandling av coronavirusinfektioner. Vi har lidit av medicinsk apartheid tillsammans med er och är tacksamma för er hjälp. Det finns dock ingen anledning att tycka synd om oss; vi vet vilken sida av historien vi vill stå på. Vi vill inte stå på deras sida, även om deras fickor är fyllda med fiatvaluta.

Bland dessa medicinska licensmyndigheter finns den som påverkar mig direkt: CPSO (College of Physicians and Surgeons of Ontario). Liksom alla tentakler i det kriminella Covid-företaget missupplyser de allmänheten och iscensätter läkares underkastelse för att förhindra livräddande behandling av Covid, inklusive ivermektin. Detta har hållit dörren öppen för deras grupps högvinstdrivande dödliga experimentella covidinjektioner. Kanadensiska läkar- och kirurgkollegier har ljugit, som hävdar att dessa injektioner är säkra och effektiva.samtidigt som de förföljer läkare som säger något annat, däribland jag själv och läkarna Phillips, Christian, Hoffe, Malthouse, Culvindar, Hodkinson, Melbourn, Kaur, Amani, Turek, Nagase, Kilian med flera.

Jag är bara ett litet exempel, men CPSO har ett team av 19 välbetalda jurister som försöker förstöra min karriär, eftersom jag skrev några läkarintyg som visade min åsikt att dessa personer inte borde injiceras med dödliga experimentella injektioner av covid-19. Andra läkare har också förföljts för detta, för att de har skrivit ut ivermektin eller för att de har rapporterat dödsfall eller biverkningar efter tvångsinjektionen. Och här har CPSO begått ytterligare ett bedrägeri mot läkare och allmänheten. Kollegiet hävdar att dess förbud mot medicinska undantag för Covid-19-vacciner är lag, men det är det inte. Kollegiet har bara gett rekommendationer, som bygger på rekommendationer från Ontarios regering, inte på lagar eller förordningar. College åtalar alltså läkare för att de skriver undantag när de inte har befogenhet att göra det.

Kollegiets förbud mot att förskriva ivermektin grundar sig också på en rådgivande varning från Health Canada som varnar för att ivermektin inte är godkänt för behandling av Covid-19. Detta är sant, men har ingen betydelse för en läkares rätt att förskriva det. Ivermectin under varumärket Stromectol är fortfarande ett listat läkemedel i Health Canadas läkemedelsdatabas. Därför kan det lagligen förskrivas av vilken läkare som helst i landet och för vilket ändamål som helst, eftersom biverkningsprofilen redan har fastställts. Just nu är det lagligt för en läkare att förskriva ivermektin för Covid-19, men kollegiet har felaktigt fått människor att tro något annat. Detta kallas bedrägeri.

I många fall, inklusive CPSO:s fall i Ontario, får vi veta att de till och med har gjort sig skyldiga till att utöva befogenheter som de inte har. De har inte heller laglig befogenhet att tvinga läkare att stödja injektioner. Ännu, De har bokstavligen publicerat auktoritativa krav. att läkare aldrig får säga något negativt om sina tvångsinjektioner eller skriva en anteckning om att någon inte bör injiceras med det, eller våga förskriva ivermektin.

Ivermectin minskar lidandet och dödligheten hos kovider med 85% eller mer. Författaren anser att de ansvariga för detta, inklusive medicinska tillsynsorgan som CPSO, är skyldiga till brott som står för 85% av all död och allt lidande till följd av covid.

Tack för att du hjälper oss att sprida sanningen om ivermektin.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska