Tamara Lich är ute ur fängelset, men inte fri

Uppdatering av Tamara Lich

Den kanadensiska människorättsaktivisten har fysiskt befriats från bojor och släppts från fängelset, men Trudeaus långa ben och stövlar fortsätter att trampa på hennes rättigheter.

Tamara Lich, co-organizer of Ottawa protests, released on ...
Tamara Lich

I nära anslutning till vår Inlägg av den 7 mars om en av Trudeaus politiska fångar Tamara LichVi fick nyheten att hon har släppts från fängelset, men med allvarliga begränsningar av sina rättigheter och friheter enligt stadgan.

Här är några av hennes "villkor för borgen": hon är beordrad att lämna Ottawa inom 24 timmar, lämna Ontario inom 72 timmar, rapportera till polisen, bo på det sätt som anvisas, inte ha någon kontakt med "medanklagade" (andra fredliga människorättsaktivister), inga sociala medier, inga protesterande kovider, *säkerhet om att övervaka apparater[1]*, att närvara vid domstolen och att inte närvara i Ontario utom vid domstolsförhandlingar och möten med advokater.

I korthet: Tamara Lich stod för alla våra mänskliga rättigheter i enlighet med Stadga för Rirättigheter och friheter. Brottsminister Trudeau och hans regim iscensatte ett våldsamt tillslag mot den fredliga protesten, beslagtog människors bankkonton, stal miljontals dollar från donationer till stöd för mänskliga rättigheter, arresterade många människor, däribland Tamara, och inledde en omfattande kampanj för att förfölja alla som var inblandade i eller stödde de fredliga och lagliga protesterna. Tamara var inlåst i mer än två veckor, fördes runt i fotbojor och nu har hon släppts mot borgen på villkor som förnekar henne nästan alla mänskliga rättigheter (eller "stadgans rättigheter och friheter"), inklusive rörelsefrihet, yttrandefrihet, föreningsfrihet, mötesfrihet och frihet att protestera fredligt.

Vi bör inte svälja dessa vänner. Den kanadensiska människorättskämpen Tamara Lich var inlåst i veckor och kedjad, och nu är hon "frigiven" men med allvarliga begränsningar av sina oförytterliga, av Gud givna rättigheter. Under tiden fortsätter Trudeau, Freeland och resten av den kanadensiska federalt inbäddade divisionen av fientliga utländska aktörer, inklusive WEF och WHO, ostraffat och ostraffat. De är fortfarande engagerade i den kovida agendan, påtvingade farliga injektioner och andra förräderihandlingar och brott mot mänskligheten.

Tamara och Kanadas frihetskonvoj fortsätter att inspirera världen

Vi är mycket glada över att Tamara återförenas med sin familj. Vi skickar vårt tack och våra böner. Hennes aktivism har inspirerat världen, och många bär nu den fackla som hon hjälpte till att tända.

*[1] Borgensbolaget kan kräva att en person bär en GPS-enhet för fotledskontroll som ett villkor för frisläppandet av borgen. Majoriteten av borgensföretagen kräver ytterligare säkerhet i form av en GPS-övervakningsanordning innan de godkänner större borgensbelopp.*

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska