Dr Mark Trozzi

Ett brev från Dr Tess Lawrie till Dr Hill - en fantastisk kortfilm

Dr Andrew Hill sålde ut det team som skulle ha räddat miljontals liv och stoppat "pandemin" för länge sedan.

Minns du vårt nyhetsbrev från den 14 december 2021 med titeln Dr Andrew Hill. $40 miljoner. 504 000 människor dör?

"I oktober 2020 fick dr Andrew Hill i uppdrag att rapportera till Världshälsoorganisationen om de dussintals nya studier från hela världen som tyder på att Ivermectin skulle kunna vara en anmärkningsvärt säker och effektiv behandling av COVID-19.

Men den 18 januari 2021 publicerade Hill sina resultat på en förtrycksserver. Hans metoder saknade stringens, granskningen var av låg kvalitet och de extremt positiva resultaten om ivermektin motsades av slutsatsen. I slutändan rådde Dr Hill att "Ivermectin bör valideras i större lämpligt kontrollerade randomiserade studier innan resultaten är tillräckliga för att granskas av tillsynsmyndigheterna".

Den forskare som ville ha en global rekommendation om ivermektin hade i stället rekommenderat att inte använda det. Vilka var hans skäl till detta? Var hans slutsatser berättigade? Eller var det externa krafter som påverkade hans omsvängning?

Ett år efteråt berättar denna film om exakt vad som hände ur en person som upplevde det på nära håll, dr Tess Lawrie. Videon innehåller också bidrag från dr Pierre Kory och dr Paul Marik som arbetade nära dr Hill under samma tidsperiod." från Oracle-filmer.

Ett brev till dr Andrew Hill från dr Tess Lawrie / Oracle Films

Bevisen är överväldigande och fortsätter att staplas på hög.

  1. Ivermektin är ett billigt och säkert läkemedel. Det fungerar utmärkt för covid. Det minskar dödligheten med 85%.
  2. Den covidiska "pandemin" var en ursäkt för ett globalt undantagstillstånd, vilket var en ursäkt för: en global diktatur; inlåsningar och andra brott mot mänskliga rättigheter; och godkännandet av de påtvingade "experimentella" covidinjektionerna som har dödat miljontals människor (hittills), skadat många fler och gett rekordvinster för de mördande brottslingar som driver bluffmakarna, inklusive Bill Gates som har tjänat mer än 200 miljarder dollar.
  3. Om det fanns en säker behandling för covid skulle det bli ett slut på "pandemin", "undantagstillstånd", inlåsningar, antisocial distansering, påtvingade ansiktsmössor och allt annat. En säker och effektiv behandling skulle också sätta stopp för de påtvingade "vaccinerna" mot covid, med deras enorma vinster och det exempellösa dödandet genom injektioner.
  4. Vi har vetat sedan 2020 att ivermektin är en säker, prisvärd och mycket effektiv behandling av kovider. "Pandemin" borde ha upphört då, döendet borde ha upphört då och de dödliga "experimentella" tvångsinjektionerna borde aldrig ha kommit igång. Det är därför Gates, Tedros, Fauci och alla deras köttpuppor i regeringar, medicinska licensorgan och dinosauriemedia har arbetat så hårt för att ljuga om ivermektin.
  5. Detta är också anledningen till att sanningssäkra läkare i Kanada och världen, inklusive jag själv, har blivit måltavla för dessa brottslingar. Därför att vi inte kommer att underkasta oss, vi kommer inte att ansluta oss till lögnerna, vi kommer att säga sanningen, vi kommer att försvara mänskligheten.

Jag är oerhört tacksam och hedrad över att få vara en av de som talar sanning, oavsett den systematiska institutionella förföljelsen och de episka ekonomiska förlusterna. När det gäller covid har många forskare och läkare valt den breda och krokiga vägen, medan få har valt den raka och smala vägen.

En av de läkare som jag beundrar mest i världen är dr Tess Lawrie. Det är en stor ära för mig att få tjänstgöra tillsammans med henne som medlem av styrkommittén för Världsrådet för hälsa. Hon är noggrann i sitt intellekt och sin dygd. Hon är absolut en av de hårdast arbetande experterna i världen som är engagerad i att rädda liv och återupprätta mänskliga rättigheter. Ta en stund och be eller meditera för hennes hälsa, styrka, lycka och framgång i uppdraget.

Dr Andrew Hill är en helt annan historia, en tragisk och mörk historia. Enligt min mening är han en vetenskapsman som sålde sin själ. Miljoner människor har dött och vår värld ligger i spillror, delvis på grund av att Hill böjde sig för Bill Gates, hindrade ivermektin och fortsatte att döda och missbruka mänskligheten... För pengar, förstås.

Under de kommande dagarna kommer vi att presentera två nya studier som än en gång visar ivermektins fördelar när det gäller att behandla och förebygga kovider, samt hur dåligt remdesivir står sig i jämförelse. Vi kommer också att föreslå vem man ska stämma och hjälpa till att åtala kriminellt för sitt personliga lidande eller förlusten av nära och kära på grund av covid utan ivermektin eller på grund av tvångsinjektionerna.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska