Tamara Lich är nu en fånge i den vidriga Trudeau-regimen. Varför?

Brottsminister Trudeau har fortfarande inte gripits, men den fredliga demonstranten Tamara Lich är fortfarande fängslad och har dykt upp i rätten med fotbojor för att nekas borgen.

Vad har hänt med en av våra hjältar från Canadian Truckers Freedom Convoy, människorättsaktivisten Tamara Lich? Hon ägnade sig åt den största och mest fredliga protesten i Kanadas historia.   

Brian Peckford (Right) & Tamara Lich (Left)
Brian Peckford (höger) och Tamara Lich (vänster)

Vänligen återkalla Tamara Lich höll en presskonferens tillsammans med den sista levande författaren till den kanadensiska stadgan om fri- och rättigheter, den mycket hedervärde Brian Peckford..

Medan Tamara och Peckford försvarade vår stadga om rättigheter och friheter, höll Trudeau och hans mästare Klaus Schwab på att metaforiskt miktionera på detta heliga kanadensiska dokument; Trudeau åberopade nödlagen, och hittade gorillor som var villiga att ta på sig polisuniformer, misshandel fredlig laglig protesters, hindrar våra lagliga rättigheter att samlas och protestera och arresterar många oskyldiga, däribland Tamara Lich.

Tamara Lich gripen

I Kanada får till och med mördare och knarklangare i allmänhet borgen och kan släppas i väntan på rättegång.

Men Tamara Lich, som anklagas för "skadegörelse", är fortfarande fängslad mer än två veckor efter att hon greps. Hon har inställt sig i rätten två gånger för att begära borgen. Vid ett av dessa tillfällen fördes hon in i domstolen med fastkedjade ben! Fångar i fotbojor förekommer nästan aldrig i Kanada, inte ens när det gäller våldsamma brottslingar.

Hur pervers är Kanada för närvarande?

Vi har en sittande kriminalminister som är en seriell kvinnomisshandlare, som har burit svart ansikte fler gånger än han kan minnas och som har stört brottsutredningen av SNC Lavalin för en lång rad brott, inklusive mutor och prostitution av unga kvinnor till en utländsk diktator. Hans kortvariga uppdrag som privatskolelärare motiverar en utredning, och senast Trudeau främjade hat i TV mot alla som vägrade dödsskjutningen. Tusentals brottsanmälningar mot Trudeau från kanadensare, men inget har hänt honom.

Det verkar nu som om det inte finns någon verklig rättsstat i Kanada; domstolarna och polisen har blivit verktyg för denna brottsminister att diktera och missbruka. Är detta en misslyckad stat?

Under tiden släpas en laglydig kvinna, som stod sida vid sida med författaren till den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter, och som ägnade sig åt Kanadas största och mest fredliga protest till försvar för mänskliga rättigheter, in i rättssalar i bojor och nekas borgen.

Om domstolarna, åklagarna och polisen inte kommer att rätta till denna grova orättvisa, så kräver den nuvarande krisen för de mänskliga rättigheterna i kombination med de samtida brotten mot mänskligheten och förräderiet att militären tar över och återinför rättsstatsprincipen i vårt land. Om detta inte sker, återstår oss kärnan i självförsvaret, naturrätten och hoppet om att någon regering någonstans vidtar seriösa åtgärder mot den globala kriminella kabalen, inklusive dess kanadensiska agenter.

Våra rättigheter är omistliga. Vi ber för fred och rättsstatsprincipen och uppmanar vår polis, rättsväsende och militär att uppfylla era eder, försvara folket och upprätthålla våra högsta lagar.

Vi underkastar oss inte. Tamara Lich är en hjälte och en inspiration.

Dr Trozzis tal från frihetskonvojen

Vi kommer inte att överge Tamara Lich

Vi hedrar och tackar dig Tamara. Vi kommer inte att glömma dig och kommer att hjälpa till att se till att du blir fri. Du har bidragit till att inspirera människor runt om i världen; frihetskonvojen är nu en global rörelse av människor som står upp för våra rättigheter. Här är den kanadensiske sanningssägaren Dr Paul Alexander PhD på turné med den amerikanska Freedom Truckers Convoy..

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska