Dr Astrid Stuckelberger | WHO-insider avslöjar den oheliga treenigheten

Gate, Swissmedic och Tedros: Det kriminella monopolet

Astrid Stuckelberger är doktor i folkhälsa och har lång erfarenhet av arbete inom Världshälsoorganisationen. Före 2013 var hennes arbete med WHO mycket konstruktivt. Det handlade om att utbilda och hjälpa medlemsländer runt om i världen att förbereda sig för verkliga pandemier och hälsokriser.

År 2013 avbröts detta viktiga arbete.

Istället manövrerade WHO in i en ny position: en diktatur av WHO:s generaldirektör och en utpressningsarm för denna globala monopoltriad: WHO, Bill Gates och Swissmed. Swissmedic är den schweiziska nationella tillstånds- och tillsynsmyndigheten för läkemedel och medicinska produkter.

Dr Strucklebergers viktiga disposition med Reinner Fuelmich och teamet:

Dr Struckelberger, som är en WHO-insider som blivit en visselblåsare, avslöjar hur WHO stegvis har lagt upp sitt pappersarbete för att göra generaldirektören (för närvarande superskurken Tedros)- en diktator som kan tvinga på och "sälja" världen vilka biologiska produkter han vill: PCR-"tester", så kallade "covid-vacciner" osv.  

Hon förklarar hur Bill Gates faktiskt försökte bli en röstande stat inom WHO. Det vill säga att han försökte att som en man få ett lands fullständiga och likvärdiga auktoritet. Trots att han misslyckades på ytan med detta hittade Gates en bakdörrsmetod, och vi finner att Gates, WHO:s diktator Tedros och Swissmedic är kontrakterade tillsammans.

Tänk på nivån av korruption och tjänstefel! Eugenikern Bill Gates tjänar många miljarder på kovidinjektioner och PCR-"tester" i en triad av kontroll med WHO:s diktator Tedros och den schweiziska myndigheten för internationella läkemedel och medicinska produkter. Vad kan gå fel?

Med nästan 100 länder som undertecknat avtal har WHO, Gates och Swissmedic ett globalt monopol och kontroll över våra kroppar... Det tror de. Vi förkastar detta. Dessa killar är kriminella.

Struckleberger berör WHO:s vansinniga tro att de kan ändra ord. År 2009 "omdefinierade" de ordet "pandemi". så det räcker med vilken kyla som helst. Detta gjorde det möjligt för dem att aktivera sina undantagsbefogenheter närhelst de ville och diktera för världen, precis som de har gjort de senaste två åren. På senare tid har de "omdefinierat" begreppet "flockimmunitet" så att den endast kan uppnås med hjälp av injektioner och inte på naturlig väg. Vi förkastar deras ordlekar och ger dem inte befogenhet att omdefiniera ord.   

Till Tedros, WHO:s och deras medbrottslingars brott kommer följande: WHO hade en subtilt publicerad varning om att PCR:erna var felaktiga, men de fortsatte att främja PCR:er runt om i världen. Det är ett brott med en bekännelse.

Gate's har papper som ger honom "diplomatisk immunitet". Det innebär immunitet mot brottsutredningar och åtal. Vi i folket förkastar även detta. Mer om detta nedan.

Dr Astrid Struckelberger och Världsrådet för hälsa live måndag 7 februari 2022

Dr Struckelberger presenterar live för WCH GA klockan 14.00 i morgon måndag den 7 februari klockan 14.00 EST. Du kan delta här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Diplomatisk immunitet

Bill Gates "diplomatiska immunitet" kan påminna oss om denna scen från Lethal Weapon 2.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska