Ny forskning | Pfizers skott iscensätter produktionen av DNA

Komplexa mekanismer producerar mänskligt DNA för viralt spikprotein i mänskliga leverceller. Autoimmun hepatit förväntas.

Denna nya studie från Sverige publicerades den 25 februari 2022 i tidskriften Current Issues in Molecular Biology:    

Intracellulär omvänd transkription av Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 in vitro i mänskliga leverceller av Markus Aldén, Francisko Olofsson Falla, Daowei Yang, Mohammad Barghouth, Cheng Luan, Magnus Rasmussen och Yang De Marinis.    

I studien utsattes mänskliga hepatomceller för Pfizers "vaccin". Dessa humana hepatomceller är en vanlig laboratoriecellkultur från humana levercancerceller. De används för att studera biologiska studier av leverceller i laboratorier.    

Biodistributionsstudier visar att lipidnanopartiklar som injiceras med viralt mRNA (vilseledande benämnt "vaccin") snabbt tas upp av levercellerna och koncentreras där. 18% av injektionen hittades koncentrerad i injicerade leverceller hos möss.   

Den aktuella studien som vi nu diskuterar visar på ytterligare effekter utöver att mRNA översätts av ribosomer för att skapa spikproteintoxinet. Här är de i korthet:  

I levercellerna kommer mRNA in i kärnan. Där orsakar det ett ökat uttryck av en gen för LINE1-protein. LINE1 betyder Long Interspersed Nuclear Element 1. Detta leder sedan till att LINE1 mRNA bildas, som lämnar kärnan och översätts av ribosomer utanför kärnan och därmed bildar LINE1-proteinet. LINE1-proteinet har en sektion som kallas Open Reading Frame. Detta Open Reading Frame-protein separeras från LINE1-proteinet och reser tillbaka in i kärnan. Denna Open Reading Frame är ett enzym för omvänt transkriptas, vilket innebär att det kan skapa DNA som matchar mRNA. Detta inkluderar att skapa DNA som matchar det injicerade patenterade mRNA från coronaviruset för det giftiga covidspikproteinet. Levercellerna har alltså nu i sina kärnor DNA som kodar för mRNA, som i sin tur kodar för produktionen av det giftiga spikproteinet.   

Ingår spikproteinet DNA permanent i kromosomerna i människans leverceller? Det vet vi ännu inte, men det är mycket möjligt.

Detta är ytterligare ett lager av den hänsynslöshet eller det öppna våld som dessa injektioner representerar. Det är ytterligare en anledning att omedelbart stoppa dessa injektioner och gripa tillverkarna, Promotorer, finansieringioch deras medhjälpare.

Även en tillfällig produktion av spikprotein i levern har olika toxiska effekter, bland annat autoimmun hepatit. Levercellerna har virala spikproteiner som kommer ut ur dem och på deras yta. Dessa spikproteiner är måltavlor för de antikroppar som dessa så kallade "vacciner" framkallar. Levern blir alltså en måltavla för offrens eget immunförsvar. Därav termen "autoimmun hepatit".

Om den patenterade genetiska konstruktionen av coronavirusets spikproteiner verkligen permanent införlivas i injektionsoffrens arvsmassa (kromosomer) i levern, och troligen även på andra ställen, så kommer det förväntade resultatet att omfatta långvariga autoimmuna sjukdomar, inklusive autoimmun hepatit. Allvarlig kronisk leversjukdom och död är de tragiska slutpunkterna för denna process.    

Diskussionen i studien innehåller flera andra intressanta inslag. Dessa inkluderar de histologiska likheterna mellan placenta och lever och väcker misstanke om liknande nanopartikelkoncentrationer, genetiska förändringar och autoimmuna sjukdomar som förekommer i placenta. Tyvärr kan vi nu lägga till denna misstanke till listan över redan kända mekanismer för infertilitet, och död hos det ofödda barnet från de påtvingade och påtvingade injektionerna.

Här är hela den vetenskapliga artikeln:   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Här är en utmärkt artikel om den från våra vänner och respekterade kollegor på World Freedom Alliance:  https://worldfreedomalliance.org/au/news/intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccine-bnt162b2-in-vitro-in-human-liver-cell-line/

Dr Been Medical Lectures presenterar en 20-minuters föreläsning med några fantastiska visuella hjälpmedel här:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska