Brigette Belton | En järnhård och äkta frihetshjälte

Trudeau, som är miljonär och en psykopat med vanföreställningar som förvandlats till diktator, står på halsen på kanadensare, särskilt vanliga människor som inte vill underkasta sig.

Möt Brigette Belton

Nyligen släppt. Från en hemlig plats intervjuade Iron Will från Strong and Free Canada lastbilschauffören och människorättsaktivisten Brigette Belton, en äkta kanadensisk gräsrotshjälte. Brigette är en av initiativtagarna och deltagarna i den extremt fredliga och kärleksfulla frihetskonvojen 2022, som våldsamt krossades av polis som fungerade som Trudeaus gorillor.  

Brigette vågar stå upp för sina oförytterliga rättigheter. Hon uttrycker åsikter som skiljer sig från dem som Klaus Schwab, Soros och Gates delegerar till Trudeau. Liksom andra människorättsaktivister i Kanada under Trudeaus ockupation lever Brigette nu med hotet om fängelse, därav den hemliga platsen för denna intervju. Hon och hennes familjs bankkonton har också frysts.

Brigettes konton är inte fyllda med smutsiga miljoner som Trudeaus, men hon måste hitta sätt att betala sina månatliga amorteringar, behålla sitt hem och ge familj och hund mat.  

Trudeau är en bortskämd och berättigad trustfondsmiljonär. Han har ingen aning om vad det innebär att verkligen arbeta, oroa sig för att ha råd med mat eller betala räkningar. Han är rik från födseln och tjänar massivt på att tjäna fientliga utländska enheter (Big Pharma, WEF, FN, George Soros, Bill Gates), samtidigt som han säljer ut kanadensarna och hånar den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter.

Det är vidrigt att den kanadensiska polisen nu används som vapen mot hjältar från arbetarklassen som Bridgette, samtidigt som man ignorerar tusentals giltiga brottsanmälningar mot Trudeau.

Det är också vidrigt att militären inte verkar göra någonting för att rädda kanadensarna från Trudeau och hans onda utländska marionettmästare.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska