Dr Mark Trozzi

Brådskande | WHO:s "pandemifördrag" för att konsolidera mer makt

I morgon den 1 mars 2022 håller WHO:s mellanstatliga förhandlingsorgan sitt första möte för att föra fram ett "pandemifördrag" för att befästa den diktatoriska globala makten.

Världshälsoorganisationen är inte att lita på

De senaste två åren har vi fått upp ögonen för WHO:s ondska. Under kommunistkinesiska Kinas uppbackade och ondskefulla chef Tedros Adhanom Ghebreyesus har WHO stått i centrum för planeringen och genomförandet av de kavida brotten mot mänskligheten. Ett decennium tidigare definierade WHO själv ordet "pandemi" och trodde i sin vanföreställning att det gav dem makt att felaktigt förklara en "pandemi" utan verkliga parametrar, utlysa ett globalt undantagstillstånd och införa de många kränkningar av de mänskliga rättigheterna som vi har fått utstå runt om i världen i två år. De har kontinuerligt främjat falska mörka förutsägelser, främjat ett bedrägligt PCR-"test", hindrat säkra och effektiva behandlingar av kovid som skulle ha räddat miljontals liv och främjat de globala tvångsinjektionerna av massorna med dödliga cocktails som felaktigt betecknats som "vaccin", som bryter mot Nürnbergkodexen. Hela denna väg har de tjänat sina företagssponsorer och säkerställt rekordvinster från PCR-tester och de dödliga covid-"vaccinerna", samtidigt som allmänheten har drivits in i fattigdom och evig skatteskuld.

Tedros och WHO ljuger och hindrar säker, effektiv och livräddande behandling av kovider. I juni 2021 kommer Indian Bar Association har skickat en rättslig underrättelse för missaktning av domstol och brott mot mänskligheten till generaldirektören för Världshälsoorganisationen. OrganisationDr Tedros Adhanom Gebreyesus och WHO:s chefsforskare Dr Soumya Swaminathan.

Trots att Tedros tjänar sina medbrottslingar från Big Pharma och främjar tvångsinjektioner, erkänner han att de injektioner han har främjat "dödar barn".

Tedros förklarar att "Boosters användes för att döda barn".

WHO bör kastreras, inte ges ytterligare befogenheter.

Med tanke på vad vi vet borde WHO kastreras: finansieringen bör upphöra, alla befogenheter och auktoriteter återkallas och Tedros och andra arresteras i stor omfattning. WHO:s tillgångar bör frysas och omvärderas för att tjäna världens människor, inte skada och missbruka dem. Låt oss arbeta för att detta ska bli ett rättvist resultat så snart som möjligt.

På kort sikt måste vi ta itu med WHO:s nuvarande maktövertagande.

Här i maj 2021 förberedde Tedros marken för detta maktövertagande genom ett "pandemifördrag":

WHO:s och INB:s "pandemifördrag"

Mer information

Vad kan du göra?

Hjälp oss att organisera och utarbeta strategier för att stoppa denna kriminella organisation och dess medbrottslingar i våra regeringar från att genomföra nästa planerade steg för att främja deras globala diktatur. Hjälp till att sprida ordet, utarbeta strategier och låt dina politiker veta att vi inte vill ha någon del av detta eller WHO.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska